Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner 70
dachi:
--- Citat: MarinM - 20 Studeni, 2012, 12:18:05 ---kako nebi, samo se neoj zajebat i slajfat sa grubim,600,1000,1500,2000 i onda operes s nitrom i lakiras :icon_thumright:
samo da nebi bilo drukcije na mjestima di je ruzina mozda bi sve preslajfo ali ipak nije taj lak ko sta je tvornicki tako da pojma nemam :laughing7:
--- Kraj citata ---
znaci to bi bilo za poliranje?
MarinM:
Da,da ;D
dachi:
eo da se pohvalimo,za vikend se ponovilo u jos jedan motoric :)
radi se o nekom kinezu,qingqi(Mislim da se tak pise) vista 125,motor nema papire,tj ima ali covjek od kojeg smo kupili nije platio sve i ovaj nece da da papire,da bi se ispostavilo da je to od tatinog kolege neki prijatelj tako da ce se nesto rijesiti,ako ne,naci cemo druge-usput ako imate nekakve papire javite se :icon_thumright: na motoru samo treba promijeniti 1 ventil i tjt..izgleda kao da je iz madmax filma posto ima nekakve siljke po sebi i slicno :laughing7:
sada malo da se vratimo runneru,trebao bi uskoro ici na bojanje,tj vidit cemo sta cemo..kombinacija bi trebala biti ovakva (skuter je od kolege i ujedno clana foruma,runner22) samo svjetlija plava
Uploaded with ImageShack.us
ali mi je za oko zapalo i ovo,pa me zanima sta vi mislite
http://www.njuskalo.hr/vanjski-tuning/chrome-plava-folija-oglas-5987714
steeef:
previše mi je tu bijele za plavi skuter ;)
bijele felge su nezahvalne i nikad čiste..
al recimo da ja idem na plavo bijelo kombinaciju,bijeli bi bili samo bubrezi i ručka ova strga za suvozača (možda i felge)..dok je puno kontrasta onda izgleda ko da je samo nabacano sve bez reda.
Grale:
Ok mi izgleda ova kombinacija,mada ne volim bijelu...
A ova folija,mani se takvog seljo čuninga ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju