Ovako ne razumijem se baš puno u aute pa pitam vas znalce... Radi se o malom Ticu 1997.g, 154000 km,redovno servisiran itd... Kupio sam ga prije mjesec dana i stvarno lijepo radi,tiho i usklađeno,malo troši i nemam nikakvih problema... S druge strane jer sam picajzla muči me par stvari... Kad je hladan dok radi čuje mu se neko blago sustanje iz dijela gdje se nalaze reemenje klinasti itd... Šta bi to moglo biti? Inače nemam nikakvih problema s njim-ni u snazi,ni kod paljenja ni drugo... I još me zanima što bi bilo dobro preventivno pregledati i promijeniti na ovoj kilometrazi? Dosad su promijenjeni kao što u servisnoj knjizi piše: na 118000 zupcasti remen i natezaci,na 123000 dihtung poklopca ventila,na 128000 klinasti remen,ac pumpa,ulje u kocnicama,na 132000 svjecice,kablovi,filteri zraka,ulja goriva,na 141000 filteri ulje zrak,lijeva kugla,nosač getribe,osovina volana,dihtung poklopca ventila i termostat... Sad ima 154000 i ja sam prije par dana promijenio ulje i filter ulja... Ulje sam stavio total quartz 7000 10w40... Pa eto što bi bilo dobro prekontrolirat? Hvala unaprijed! :-)