onda bi tom logikom moglo po spoju rastopiti plasticnu vezicu da spoji plastike pa iza spojiti smolom i vlaknima...
spajanje plastika taljenjem je jedino dobro i čvrsto ako tališ i jednu i drugu plastiku i stapaš iz zajedno kakav efekt ima pravi pištolj za varenje plastike..
ako ti topiš vezicu il bilo kakav takav materijal između plastika,to ti je ništ jer se samo zaljepi na plastike i ko naprezanja lako puca,nije stopljeno s maskama,ako kužiš kaj oću reć..
prije sam i ja tak radil dok nisam skužil smolu i vlakna i baratat s tim kak treba.
koristim 2 vrste vlakna,jedno deblje i grublje i jedno tanko ko vlas i skroz fino..s grubljim popunjavam rupe i sve te praznine među plastikama,s ovim tanjim ljepim vanjske površine koje su vidljive jer se i nema skoro kaj obrađivat kak fino ispadne,samo s finim šmirglom zagladim.
grublje koristim s unutranje strane di estetika nije tolko bitna,pa kopče koje puknu id.
od tih pi*darija sam napravil đek na pumpi goriva koi mi je pukel zbog nepretnog baratanja.