Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning: lonac za 125vx (inox)
milja180sp:
budem ispoliro ovo je samo sad bilo za probu , neboj se nije na pamet radeno imaju i pregrade ,ovo je dosta brzinski .i nije obican lonac,, polini vuna je unutra za spuhove. bude m i snimo pa cu staviti....a sljeedeci put kad budem radio znam tocno sta trebam raditi , a ovo je sad bilo praksanje .. :icon_thumright:
ratz_hell:
preprepre jebeno... svidja mi se za previse...posto bi mi slozio jedan takav za lunicu? al da ima pregrade kao le vince zx? imaju nacrti ovdje na forumu od njega , valjda bi mogao slozit nesto slicno a?
milja180sp:
javi na pm. nema frke moglo bi se napravit ..ako skupimo para ja i frend pocet cemo s proizvodnjom.. po narudbi.. :icon_thumright:
Hrga:
--- Citat: ratz_hell - 06 Lipanj, 2008, 20:13:22 ---preprepre jebeno... svidja mi se za previse...posto bi mi slozio jedan takav za lunicu? al da ima pregrade kao le vince zx? imaju nacrti ovdje na forumu od njega , valjda bi mogao slozit nesto slicno a?
--- Kraj citata ---
luna je 2T...
neer:
--- Citat: Hrga - 06 Lipanj, 2008, 21:38:01 ---
--- Citat: ratz_hell - 06 Lipanj, 2008, 20:13:22 ---preprepre jebeno... svidja mi se za previse...posto bi mi slozio jedan takav za lunicu? al da ima pregrade kao le vince zx? imaju nacrti ovdje na forumu od njega , valjda bi mogao slozit nesto slicno a?
--- Kraj citata ---
luna je 2T...
--- Kraj citata ---
bas si i ja mislim .a pocnite neke rezonke pravit hahaha pa da vidimo mozda bude milja performance
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju