Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning: lonac za 125vx (inox)
milja180sp:
evo frend je imo zelju za boljim zvukom za svoj 125 vx.. pa sam u roku 2 tijedna mu izradio lonac od spuha.. lonac je napravelj od inoxa , po mijerama je isti kao i stanfarni samo je u nutra drugavije pregrađenjo,,polini vuna ju unutra za prgusivace . 2 tijedna je trebalo da se napravi spuh .. to mi je prvi puta i pokazalo se da je dobro ispalo na kraju sto bas i nisam ocekivo .. spuh je cjeli od inoxa iza ispuh je napravljen u u koso s trokutom .. Htio sam nesto napravit sto bas i nema niko pa sam doso tako do ideje da bude nesto neobicno .. meni spuh izgleda ok ......BY SP TEAM....... :icon_thumright:
evo slikice: stavot cu jos slika samo moram otic poslikat ..
master_o_fight:
fora izgleda :happy3:
zvuk, film... :happy3:
black-rox:
Pa nemoreš tako nešto staviti na novi motor,jebeš zvuk,kako ide to s time :dontknow:
neer:
a mogli ste bacit bar neki poliranac da se to sjaji kad vec nije neki ljepotan .mislim okej je home made svaka cast na trudu.ajde sad busilicu sajbe,filcove,polirke i peglaj brate..totalno je cudan
pitaNS:
ne izgleda loše, samo možda lepše ispolirati kao što kaže neer...da se to sjaji kao da je iz fabrike izašlo..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju