Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning: lonac za 125vx (inox)

<< < (3/5) > >>

charnel:

--- Citat: neer - 06 Lipanj, 2008, 21:54:11 ---
--- Citat: Hrga - 06 Lipanj, 2008, 21:38:01 ---
--- Citat: ratz_hell - 06 Lipanj, 2008, 20:13:22 ---preprepre jebeno... svidja mi se za previse...posto bi mi slozio jedan takav za lunicu? al da ima pregrade kao le vince zx? imaju nacrti ovdje na forumu od njega , valjda bi mogao slozit nesto slicno a?

--- Kraj citata ---

luna je 2T...

--- Kraj citata ---
bas si i ja mislim .a pocnite neke rezonke pravit hahaha pa da vidimo mozda bude milja performance

--- Kraj citata ---
sta nije ona luna caper ,4t.? mislim da je.

robert:
carper je 4 takta a vision koju ovaj kolega vozi 2 takta

ratz_hell:
da vision je 2T , i svidja mi se vas dizajn..ovo sto je u jednom komadu... i jos ono u koso slozeno...tako nest bi volio na luni vidit...nekako mi se nesvidjaju ovi standardni tipa zx sa ovim zavrnutim krajem ...bi li se dalo to slozit a?

ratz_hell:
ili rezonantni auspusi  moraju imat to zavrnuto? zbilja neznam , nerazumijem se u auspuhe...al znam da mi se vas dizajn svidja  :headbang:

neer:

--- Citat: ratz_hell - 06 Lipanj, 2008, 22:56:21 ---ili rezonantni auspusi  moraju imat to zavrnuto? zbilja neznam , nerazumijem se u auspuhe...al znam da mi se vas dizajn svidja  :headbang:

--- Kraj citata ---
tko je rekao da moraju imati zavinuto to je samo top (prigusivac zvuka ) moze biti i bez ali cut ce te cijeli komsiluk .moze se napraviti rezonantni lonac i stavit ga u taku kutiju nek taj veliki lonac bude vanjski omotac.a utisat ga tak da se napravi top i to je to uglavnom netreba biti uvijen ima i leovince neki stari model koji je slican starom peugeotovom auspuhu neznam koji model .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju