Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Nedjelja, bundek  (Posjeta: 1571 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gozz

• admin MS
  • Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • Ultimate "fix-it" tool
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • /
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: bio, više ne.
  • MojSetup: a u Bila
Nedjelja, bundek
« : 04 Lipanj, 2008, 16:10:05 »
Eto, Robert i ja,  nedjelju popodne, odlučili utopiti sat-dva čakulanja o skuterima u par čašica piva.

Dotjerali naše Lune u sred Bundeka, škicajući da nas redari ne otjeraju, i sjeli u hladovinu, pa počeli derati po pivi.

No, u međuvremenu, niotkuda isprovocirana, doleti mladunče vrane, valjda ispalo iz gnjezda, koje je izgleda isto zanimala diskusija o tuningu, skuterima i mehanici.

Mala je toliko bila dosadna, da je sjela na klupicu pored nas, i nije se htjela maknut.

Pet puta smo ju nosili dalje od nas, na granu drveta, a ona bi se uredno vraćala. Čak je u jednom trenutku odlučila isprobati Robertov skuter...

Slike slijede nakon što ih uploadamo robi i ja...

Nevezano za pernatu spodobu, Robert je nabavio trubu, nebio ja ja, ali truba je luda... Ko američka sirena na policijskim autima... Treba jedino nać di i kako ju staviti... NAstavili s čakulom o njegovom totalnom tuningu Lune...

No, tako mi pijemo čaj od hmelja, kad eto murije u svojem Focusu, krene prema nama, reko sam nam to treba... Robert (u tom trenu na upaljenom skuteru sjedi...) gasi skuter i počme ga gurat, a ja trpam boce piva pod sic...

No, sreća u nesreći, u taj trenutak se na sred bundeka nađe OGROMAN Pevecov kombi, juri po makadamu i praši ko da je na reliju, koji je malo vozio di nesmije, pa je on preuzeo pažnju plavih gospodina u Fokusu, tako da smo ostali spašeni...

Kasnije smo naletili na Mr. J-a i njegovu bolju polovicu. Malo snimili njegov novi Bevać, prodiskutirali Gileru gp 800 itd itd, i tako dokrajčili susret s moje strane. Za Roberta i Mr. J-a ne znam... Ste i vi išli svojim putem, ili???
« Zadnja izmjena: 04 Lipanj, 2008, 17:00:39 gozz »

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
Odg: Nedjelja, bundek
« Odgovori #1 : 04 Lipanj, 2008, 17:03:28 »
bilo je super ali ona pernata neman nam nije dala mira! nosio sam je skoro do nasipa i ona se tih stotinjak metara ratila nazad!
trebao si čuti kako je neki djed mr.j nešto opsovao kad je ovaj u sred gužve na bundeku isprobao trubu! :icon_biggrin:

Offline gozz

• admin MS
  • Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Ultimate "fix-it" tool
    • /
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: bio, više ne.
  • MojSetup: a u Bila
« Odgovori #2 : 04 Lipanj, 2008, 17:11:27 »
A jeste vi išli negdje dalje poslje, ili svatko svojim putem, jer sam vidio da je Mr. J odustao od skretanja lijevo, te skrenuo s tobom desno...

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #3 : 04 Lipanj, 2008, 17:48:17 »
A jeste vi išli negdje dalje poslje, ili svatko svojim putem, jer sam vidio da je Mr. J odustao od skretanja lijevo, te skrenuo s tobom desno...

svatko svojim putem...  :icon_thumright:
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline NEO

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • aerox 5.7.2009
  • Mjesto: Dubovica,Ludbreg
  • Moj Skuter: Babetta
« Odgovori #4 : 06 Lipanj, 2008, 19:30:10 »
ja nisam vidio ni jednu lunu u nedjelju... bil sam tamo cjeli dan u petak,subotu i nedjelju... Vidio sam sf2 žutu i neki zip ako se ne varam tam kod ulaza tj izlaza di je raskržje...