Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma jos prije 10 god. apn-ci su bili zakon... danas djeluju pomalo izvanvremenski... morate priznat! Ne znam koji bi komadi danas pali na apn-ca?
Citat: filiplatinovicz - 19 Studeni, 2006, 01:07:07ma jos prije 10 god. apn-ci su bili zakon... danas djeluju pomalo izvanvremenski... morate priznat! Ne znam koji bi komadi danas pali na apn-ca? ljudi koji misle lovit komade s motorom su jadni po mojem mišljenju!!!!!!!!!!!
Citat: Hrastinski - 19 Studeni, 2006, 12:54:55Citat: filiplatinovicz - 19 Studeni, 2006, 01:07:07ma jos prije 10 god. apn-ci su bili zakon... danas djeluju pomalo izvanvremenski... morate priznat! Ne znam koji bi komadi danas pali na apn-ca? ljudi koji misle lovit komade s motorom su jadni po mojem mišljenju!!!!!!!!!!!Mozda, ali stari moj kako komadi padaju na lezaljke, mnogo vise nego na mercedese i bmw-e... Kada je rijec o takvim curama... ali kako tek padaju na skodu... uhhhh... ja nemam vremena za sve njih....
Ja imam ležaljku na rasklapanje
ta ležaljka mu služi samo da istakne trbuščić na izložbama i sajmovima mupke ljepote!