Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
ljubo46:
evo da još nešto podjelim s vama
Stavio sam podlošku ispred variomata 0.8mm umjesto dosadašnjih 1.2mm i start je malo lošiji ali nije ni da nemože krenut..dekl je izbušen i osjetim da se ne grije ni u pola ko prije..ono što želim reći je da sam postigao da mi se remen diže do vrha variomata tj flomaster mi je obrisan... :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9:
jučer sam s roxom išao 20km u jednom smjeru i nazad cijeli put 85 do 100% gasa i radi savršeno...
evo vam slika od zabilježene krajnje brzine danas s Bjelovarske zaobilaznice koja je savršeno ravna a to znaju svi Bjelovarčani..inače ta je zaobilaznica 500metara od mene pa mi dođe super za mjerenje krajnje brzine... :toothy9: :toothy12:
dr.mrgood:
Pregledao sam cijelu temu, i vidim da se dr. Evo vrti i do 10000 tisuca, kako ti kazes. Ali opet, puno ovisi o auspuhu. Potreban mi je podatak o okretajima jer namjeravam sam raditi ausouh za dr. Evo, posto mi je auspuh kojeg sam sam radio za serijski cilindar i vise nego uspio. Naime za njega je Leovince ZX golo go.no . Ja pretpostavljam da je za dr. Evo neki normalan, najbolji broj okretaja negdje oko 9000-9600, a ti me ispravi ako grijesim. Medjutim, opet je to drukcije jer cu ja uzeti AC cilindar, a tvoj je LC. Doduse, imam ja doma TP Nardo auspuh, ali mi rekose da je to overkill za dr. Evo.
ljubo46:
da ovisi o auspuhu al ono što ja vidim i znam po svojoj obrtaljci naj jači je na 9500-9900 može proći i 10000 ...to je ono što bi trebao ciljati u izradi auspuha.. :icon_thumright:
MarinM:
da se ubacim trophy je jako slican ako ne i isti i meni vrti sa arrow performerom oko 10 500 , a sa stage6 pro replicom cak do 11 500
ljubo46:
--- Citat: MarinM - 04 Ožujak, 2013, 17:34:55 ---da se ubacim trophy je jako slican ako ne i isti i meni vrti sa arrow performerom oko 10 500 , a sa stage6 pro replicom cak do 11 500
--- Kraj citata ---
trophy je za nijansicu jači, al ja mislim da su ti okretaji prevrtavanje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju