Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
MarinM:
Provrtavanje vjerovatno ali neide mi u glavu kako sa 5.5g rolinama :dontknow: ti imas 4 pa ti vrti na 10 000
ljubo46:
--- Citat: MarinM - 04 Ožujak, 2013, 17:49:03 ---Provrtavanje vjerovatno ali neide mi u glavu kako sa 5.5g rolinama :dontknow: ti imas 4 pa ti vrti na 10 000
--- Kraj citata ---
ti imaš polini variomat ak se ne varam a ja topov to ti prijatelju ne može biti isto i ista gramaža... :nono: ;D
Grale:
Fino krajnja, jel to sa saginjanjem? :icon_biggrin:
Sad dok zatopli još malo da krenem na duže relacije, budem koji put išel za zg prek bj, pa budem isprobal na toj zaobilaznici krajnju(vjerojatno mislimo na istu).
Naime, iz smjera kc, ja ne skrećem lijevo za bj, već produžujem ravno(recimo prema žabnu), ak je ta zaobilaznica na koju misliš :dontknow:
Btw. trophy i dr isti k :icon_biggrin:
MarinM:
e tog se nisam sijetio :icon_thumright: meni ima razlike u okretajima i sa promjenom prigusivaca neznam kako :dontknow:
ljubo46:
--- Citat: Grale - 04 Ožujak, 2013, 19:00:20 ---Fino krajnja, jel to sa saginjanjem? :icon_biggrin:
Sad dok zatopli još malo da krenem na duže relacije, budem koji put išel za zg prek bj, pa budem isprobal na toj zaobilaznici krajnju(vjerojatno mislimo na istu).
Naime, iz smjera kc, ja ne skrećem lijevo za bj, već produžujem ravno(recimo prema žabnu), ak je ta zaobilaznica na koju misliš :dontknow:
Btw. trophy i dr isti k :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
da sagnut sam mjerio, ta zaobilaznica na koju ideš ti je duža i dalja od mene i to dosta...ma gledao sam onu usporedbu dr eva i trophya na youtubu i tamo se po onim njihovim mjerama vidi da je trophy mrvu jači...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju