Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (44/418) > >>

Groš:
Grale je u pravu. Stage 6 role su odlicne s tom mascu,al cim se mast potrosi il nestane. Iste su ko i sve druge. Padnu okretaji za cca 200-400. Ja sam sacuvao jeednu mast pa u dva navrata mazao i stvarno super tak ide,steta kaj mast brzo ode

SQILLER:
Ja svoje uopce nisam mazo sa masti ??  :icon_scratch:

ljubo46:

--- Citat: Groš - 01 Ožujak, 2013, 20:37:03 ---Grale je u pravu. Stage 6 role su odlicne s tom mascu,al cim se mast potrosi il nestane. Iste su ko i sve druge. Padnu okretaji za cca 200-400. Ja sam sacuvao jeednu mast pa u dva navrata mazao i stvarno super tak ide,steta kaj mast brzo ode

--- Kraj citata ---
pa i ja sam ostavio jednu mast za rezervu ali budem pokušao nabaviti još bolju mast od te i onda to bude posao.. :icon_thumright:

Grale:
Nema tu bolje ili lošije.
Imaš za kupit maloosi ili polini tubu s masti, ali ti ništ to ne vrijedi kad ti nije zatvoren sistem pa mast nakon 200-300 km izleti van.
Druga stvar je na polini variomatima za leader i slične, di na piksi imaš sa svake strane semering i bolcna se podmazuje, bez da mast curi van.
Naravno i semerinzi sprečavaju skupljanje prašine na bolcni i piksi...

ljubo46:

--- Citat: Grale - 02 Ožujak, 2013, 18:25:06 ---Nema tu bolje ili lošije.
Imaš za kupit maloosi ili polini tubu s masti, ali ti ništ to ne vrijedi kad ti nije zatvoren sistem pa mast nakon 200-300 km izleti van.
Druga stvar je na polini variomatima za leader i slične, di na piksi imaš sa svake strane semering i bolcna se podmazuje, bez da mast curi van.
Naravno i semerinzi sprečavaju skupljanje prašine na bolcni i piksi...

--- Kraj citata ---
da da kužim ali znam da je netko u temi o podmazivanju rolica spominjao mast za visoke temp..al šta vrijedi kad izleti van...ma sve u svemu ja sam zadovoljan jer su ove rolice(barem po izgledu a nadam se i trajnosti) bolje od rms-ovih i bgm-ovih...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju