Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (43/418) > >>

ljubo46:
mali update ali velike stvari za reći...
danas su mi stigle rolice stage6 4grama i torsion control malossi...nakon što sam to sve ugradio moram reci da mi se Aerox ponaša kao da imam linearnu polutku.. ;D ubrzanje je savršeno i to s oscilacijom okretaja od max 200..i to sve zahvaljujući torsionu..nevjerojatno kako je dobra ta stvarćica za 40kn..rolice sam isto tako namazao s onom masti što dođe s njima, i klizaće i bolcnu...ja sam pre zadovoljan..sad se rox vrti kako bi trebao 9900-10000 okretaja...još sam i dekl izbušio onako umjereno a i da se ne vide baš rupe... ;D
još moram samo spojiti električnu blokadu od slowa al to ću za koji dan..
Ono što želim reći a i vas mnogo to najviše želi uvijek reći je to da je skuter naštelan savršeno i to s novim dijelovima i sve što mi preostaje (Ja se nadam) da ga budem sad samo točio i vozio bez ikakvih kvarova..evo od mene toliko..ja sam na kraju sa svime zadovoljan, Yamaha je na današnji dan s DR. Evom 70cc prešla uspješno 330km..pozzz  :toothy12: :toothy9:

...

SQILLER:
fino,fino ja imam iste rolice, dobre su za cjenu .. bude neki video ?

ljubo46:

--- Citat: SQILLER - 01 Ožujak, 2013, 18:03:28 ---fino,fino ja imam iste rolice, dobre su za cjenu .. bude neki video ?

--- Kraj citata ---
bude video idući tjedan..danas sam i vozio serijalu aeroxa 2010godinu od starog doslovce sam mislio da vozim bicikl... :laughing7:

Grale:
Neću te bedirat,al ja sam imal slučaj nakon par sto km,dok se mast potroši da padnu okretaji, tak da mores to očekivat vjerojatno.
Al nebude strašno baš :icon_biggrin:

ljubo46:

--- Citat: Grale - 01 Ožujak, 2013, 19:49:24 ---Neću te bedirat,al ja sam imal slučaj nakon par sto km,dok se mast potroši da padnu okretaji, tak da mores to očekivat vjerojatno.
Al nebude strašno baš :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
a ha nešto sam mozgao o tome al možda ne budu puno pali..bar se nadam.. ;D mislim da mi je viši nedostatak okretaja dao torsion control nego mast na rolicama tak da bude ok..sad moram izmjerit krajnju brzinu da vidim jel pala s tim.. :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju