Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (325/418) > >>

runner22:
druga (nova) radilica 100€,lezajevi i semerinzi 100kn,jos sitnica i nakupi se oko 1000kn..uzmes BB masinu za 2-3tkn i nabaci gore,imas nekog ko ce ti pomoc itd,a prodaas te mina dijelove i izvuces 2k i eto ti racunice.. :happy3:

Toni46:

--- Citat: SF2 Freak - 24 Veljača, 2016, 17:27:51 ---Da je serijala ok ali kockat se na kitu na serijskom radilicom ? Uzimaš novu i bolje potegnut još 100kn pa kupit neku kaj spada-
Ove bgm pune polutke stvorene su za base kit.

--- Kraj citata ---
Ma daj ajde, bez problema serijska radilica vozi dr.eva

Josip-98:
Sinko brat toni bi plaka od srice da ima 180 ispod guzice a ne cini mi se bas toliko djetinjast

Toni46:

--- Citat: Josip-98 - 24 Veljača, 2016, 18:33:10 ---Sinko brat toni bi plaka od srice da ima 180 ispod guzice a ne cini mi se bas toliko djetinjast

--- Kraj citata ---
Nisam djetinjast ;D, naravno da bi plakao od srece, da imam para sigurno bi bio na roxu BB

Grale:
Koda slažete hi-end pa birate radilice j#bote. Koju god novu da uzmeš bude trajala. A rabljenu da uzmeš i koju je dragi bog isus koval ne znači da bude dobra.

Base kit ili serijala isti k**ra*.
A plastične popune polutki ili metalne isti k**ra*, koda utiče na kvalitetu radilice, mislim stvarno. Druga stvar je ak je neki fakat šrot od plastike koji se runji, onda se poserem na te kineze i kvalitetu recikirane plastike.
Uzmi novu najjeftiniju radilicu i trajala ti bude najmanje jedan set lagera.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju