Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
nrgmc2-tuning:
--- Citat: Matija97 - 24 Veljača, 2016, 13:44:16 ---Dovoljno pametni da ne kupuju najskuplje i najrazvikanije nego se malo raspitaju i shvate da mogu dobit dobru radilicu za puno manje novce.A i nemaju svi para da kupuju sve nove i najskuplje dijelove da bi se malo zabavili.Namjerno sam napisao zabavili jer u hr utrke nemaju smisla,osim ako nekome znaci jedan peharcic koji realno dobis za 100injak kuna :dontknow: :icon_thumright: Nadam se da se nece organizatori naljutit al to je tak :icon_thumright: Sto se tice radilice,mnogi su mi govorili za carenzi da je smece ovo ono pa je izdrzala 11t okr ako ne i vise oces na 35 stupnjeva,oces hladnog,toplog i dalje je savrsena,a cijena je vise nego smijesna(cini mi se nesto manje od 500kn) :hello:
--- Kraj citata ---
Svaka riječ ti je na mijestu... :icon_thumright:
ljubo46:
Evo kupnjeni drugi blokovi (nikad otvarani s original radilicom unutra) bez lufta..
samo cu staviti nove lezaje i semeringe i gassss... :icon_thumright:
SF2 Freak:
Jooj daj nemoj ni rasklapat onda sam semeringe izvadi i stavi druge. A ak vec rasklapas onda daj metni i radilicu poštenu.
ljubo46:
budem vidio jos, pa original radilice se neraspadaju ko kineske..mjesas kruske i jabuke..
mozda ovu prodam pa uzmemo novu i gotovo..
ovu bi uzeo
http://www.mojskuter.com/index.php/webshop/webshop/skuteri-50ccm-2t/minarelli-horizontal/mehanika-agregat2014-10-27-12-44-43_7/vodeno-hlaenje2014-10-27-12-44-43_96/radilica-cm-standard-za-minarelli-50ccm-horizontal-detail
SF2 Freak:
Da je serijala ok ali kockat se na kitu na serijskom radilicom ? Uzimaš novu i bolje potegnut još 100kn pa kupit neku kaj spada-
Ove bgm pune polutke stvorene su za base kit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju