Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
Corector:
Serijska je dobra i kvalitetna, kad bi stavio recimo hpc na base, dobio bi malo sporiji odaziv na gas jer su ove oko 100€ teske.
Toni46:
--- Citat: DR.aErOx - 24 Veljača, 2016, 20:39:14 ---Iskreno moje mišljenje nije da ti sa 15 vozis BB Corector jesi ti svoju prodal? I koje je marke bila?
--- Kraj citata ---
Pa da, mlad sam jos za takve makine :laughing7:
steeef:
isti drek jel ima gore base kit ili 180 mašinu ili pedesetku s blokadama..ko je majmun sj#bo se bu i sa ovim skuterom sa blokadama a ko se zna ponašat na motoru taj se nebude ni na jednom.nije 180cc mašina ko da dobije u ruke R motora ::)
tema se razvodnila s ovom radilica sagom..
jednom ste se opekli,sad za drugi put razmislite dobro kaj stavit gore..
ja polovnu radilicu stavljal nebi..
--- Citat: Corector - 24 Veljača, 2016, 19:38:30 ---Serijska je dobra i kvalitetna...
--- Kraj citata ---
jel to govorite o novoj orginalnoj radilici? ilda se orginalna polovna ubaci?
po meni i nisu nešt kvalitetne ako ju mora mjenjat nakon 23000 km..više odvrti ditekova na koima je pod normalno da se sjebe dosjed ležaja..
pralas:
Koja se ovdje rasprava otvorila,kao da dečko slaze high eng a ne base setup haha
Kao sto vam je steef rekao,jednom ste se vec opekli.ja isto nikada ne bi uzimao polovnu radilicu.
Bezveze ste si napravili troskove s ovim šrotom od radilice.zato bolje odma kvalitetno kupiti nego riskirati.
Nisam bas vise u tim vodama ali koju god stavis radilicu sa punim polutkama radit ce savršeno.kad vec kupujes i nije serijski skuter stavite pune polutke i amen,kakve serijske radilice i pičke materine.na ovom forumu većina uvijek gleda da za što jeftinije nesta slozi pa se onda cude kad se sve razleti.kupite odma kvalitetno i toe to,znas sta imas.malo si vise dao ali imas sigurnost.ovako samo gubljenje vremena+veci troskovi nego da ste odma kupili kvalitetno.jbg,na greskama se uci ;)
Toni46:
Evo novi blokovi su ocisceni i spremni za ugradnju.. bude ljubo slike okacio, uglavnom uzet cemo vjerojatno onu novu radilicu cm za 400kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju