Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
Tomi_ZG:
Ni nemoj tu al samo zato kaj se ta plastika hoće trusit.
Ta CM ti je ista ko i BGM/RMS/motoforce,ja imam takvu samo bez punih polutki već 30+kkm,član Ditek ima istu takvu ko moja na s6 alu jedna karika i c16 i vozi.
nrgmc2-tuning:
--- Citat: ljubo46 - 24 Veljača, 2016, 12:54:45 ---Necu tu plasticnu, a te cm kakve su?
--- Kraj citata ---
CM super competition decki neki voze na utrkama na Tpr cilindrima i sličnim i voze po cijelu sezonu puni gas i klanje na najjače. uzmi i nečeš pogriješiti :icon_thumright: na Gus kitu ce voziti 2-3 sezone bez problema... al prije ugradnje uvijek provjeriti dal je u centru...
zvonkec92:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 24 Veljača, 2016, 13:27:17 ---
--- Citat: ljubo46 - 24 Veljača, 2016, 12:54:45 ---Necu tu plasticnu, a te cm kakve su?
--- Kraj citata ---
CM super competition decki neki voze na utrkama na Tpr cilindrima i sličnim i voze po cijelu sezonu puni gas i klanje na najjače. uzmi i nečeš pogriješiti :icon_thumright: na Gus kitu ce voziti 2-3 sezone bez problema... al prije ugradnje uvijek provjeriti dal je u centru...
--- Kraj citata ---
kakvi su to trkaci da nemaju za bolju radilicu?
nrgmc2-tuning:
--- Citat: zvonkec92 - 24 Veljača, 2016, 13:31:50 ---
--- Citat: nrgmc2-tuning - 24 Veljača, 2016, 13:27:17 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
kakvi su to trkaci da nemaju za bolju radilicu?
--- Kraj citata ---
Šta da sada tebi čovijek kaže na takvo pitanje?
Matija97:
Dovoljno pametni da ne kupuju najskuplje i najrazvikanije nego se malo raspitaju i shvate da mogu dobit dobru radilicu za puno manje novce.A i nemaju svi para da kupuju sve nove i najskuplje dijelove da bi se malo zabavili.Namjerno sam napisao zabavili jer u hr utrke nemaju smisla,osim ako nekome znaci jedan peharcic koji realno dobis za 100injak kuna :dontknow: :icon_thumright: Nadam se da se nece organizatori naljutit al to je tak :icon_thumright: Sto se tice radilice,mnogi su mi govorili za carenzi da je smece ovo ono pa je izdrzala 11t okr ako ne i vise oces na 35 stupnjeva,oces hladnog,toplog i dalje je savrsena,a cijena je vise nego smijesna(cini mi se nesto manje od 500kn) :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju