Znaci trebam pomoc nisam neki znalac o motorima pa neznam ni sta bi mu moglo bit.... motor je gilera runner 50 i preso je jedno 25t km 2003 godiste
Jucer krenem sa motorom vanka i kad sam ga trebo upalit trebalo mi je jedno 10 min a inace bi palio iz prve, i kad sam napokon upalio motor krenem kroz grad i nakon 1,5km motor na full gasu odjednom pocne gubit snagu i u jednom trenutku se ugasi pokusavam ga upalit jedno 30 min i odustanem posto je bio mrak...
jutros dodjem po motor i odguram ga do prijatelja pokusam upalit motor nista kad odjednom iz auspuha nesto ispali pokusam jos jednom ista stvar nece upalit, digo sam mu svijecicu i imam sta vidit istopljeno ono sta treba bacat iskru uzmem novu svijecicu spojim ju baca iskru sve uredu sa svijeicom pokusam upalit ali opet nista, dignem svijecicu opet ona je suha skroz ulijem malo mijesavine u cilindar pokusam opet nista isti k**ra*...
sad mene zanima sta mu je od cega da pocnem pregledavat motor danas sam se patio sa njim jedno 7 sati od gledanja ima li ulja ,bezine i svijeice do raznih pokusaja paljenja