Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
moj SR 50 R [projekat u pokusaju]
ryder on the storm:
--- Citat: nesho_SR - 14 Listopad, 2008, 22:20:57 ---imam sve slike u digtalcu ali nemogu nac kabal od njega da ga spojim sa kompom.. kad to nadjem stavicu sve.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
samo tako dalje!
nesho_SR:
evo mali update djelova koje sam jos prije stavio ali nisam ih imao cime poslikat..
znaci ove plastike sto dolaze pored farova kiesler carbon look/red, onda neke mrezice sto sam stavljao kod ovog Spains No1, slike karba od ranera SP180 i malossi gljive, slika klijesta i felme (malo prljave), utezi volana (chrome look), mrezica sjela na undertail, Stage6 PRO (takodje prasnjav), pokopac vodene koji ide u boju motora i reze se i ispod bijele mrezice kao na undertail-u i blatobran isto ide u boju motora i jos malo se sijeku otvori kao na undertail-u i stavlja bijela mrezica od ispod..
u planu je jos izrada zadnjeg sjedista od poliestera, ono ce imat izreze kao sto su na undertailu i od ispod bijele mrezice, bice u boji motora naravno i undertail se nanovo farba (sada u pravoj boji motora)... obavjestavam vas o radovima.. ;)
djsmola:
Fora sr :icon_thumright:
seki_CPI:
bas ti je dobra ova mrezica na undertail... :icon_thumright:
STAY TUNED :toothy9:
NeoDJW:
Odlican je... pazi na njega..... budi mi se sjecanje na moju staru sr-ku :'( :'( :'(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju