Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

moj SR 50 R [projekat u pokusaju]

(1/16) > >>

nesho_SR:
evo rekoh da stavim ovaj moj "projekt" (ako se tako moze nazvat)..

znaci za sad je na motoru sledeci setup:
Top Performances Trophy 70:         

Laser X-pro (chromed):         

Malossi Multivar:      

Malossi Red Sponge (serijski karb i 72 dizna):         

od styling djelova imam:

STR8 LED stop svijetlo:   

Kiesler undertail:      

Alu podnice:      

polirane poklopce za posudu glicerina:      

polirane rucke od kocnica:               
ofarbana kociona klijesta u crveno:                     

u planu je poliranje dekla, mozda rubova felgi i narucene su jos plastike sto dolaze pored farova.

evo nekih slika motora:                                                                     

Laser je prodan i sada sam kupio Stage6 PRO i za koji dan bi trebao doc veci karb (20.5)..

180RunNeR:
stari moj stvarno lijepo.....sviđa mi se....samo naprijed... :headbang: :headbang: :headbang:

pitaNS:
čuj projekat u pokušaju...Svaka čast, scoot je doteran za izložbu... samo bi ga mogao češće obradovati kofom vode i četkom...

ichko:
O konacno jos jedan Crnogorac na forumu,svaka cast motor je predobar,bas sam se odusevio kad sam vidio jer i sam znas da kod nas nema nesto sredjenih skutera...kakve performanse postizes sa motorom,koja je max. brzina,i gdje si porucivao djelove,mos mi i na PM rec i kolko su te do sad izasli djelovi...

nesho_SR:
xexe svi me napominju za pranje, ali ja ga vozim bas bas cesto i prelazim puno (od kad sam ga uzeo vec sam 10500km preso-a uzeo sam ga u avgustu prosle god) sa njim i operem ga taman i jedan djir uvatim i opet motor prljav.

djelove porucujem vecinom preko druga iz hrvatske koji dolazi ovamo cesto, i spuh i jos nesto sam preko beograda narucivao. a djelove cekam po nekoliko mjeseci dok dodju, undertail stop i to je sa scooter attacka preko black rox-a.. performanse nisu lose, ali opet nemam sa kim da uporedim 125 4t sve stizem i to ono lagano. oko 100-110 mi je krajnja po pravcu.. mjerili su mi drugim motorima pa ne znam kolko je to tacno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju