Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
moj SR 50 R [projekat u pokusaju]
dino gp1:
--- Citat: nesho_SR - 21 Rujan, 2008, 16:58:39 ---pa trajat ce malo manje ali sto ima veze ipak je to gus.. moze se obradit i preradit malo taman kad crkne i eto.. :dontknow: a sto se tice retrovizora meni je motor ruzan bez njih a ovi su mi lijepi... btw o ukusima se ne raspravlja :) :) tnx na pohvalama
--- Kraj citata ---
Istina :icon_thumright:, trajati će nešto manje ali će zato biti bolje performanse!
motov3x:
jako ljepo uredeno. svida mi se kako si sve sredio.svaka cast :headbang: :headbang:
nesho_SR:
project se nastavlja.. danas stavio gore spuh (Stage6 PRO), bez ikakvog stelanja motor ide prebolesno.. a trophy je kod haca na malu preradu onda cu stavit snimak ubrzanja.. i sad jos stavljam neke sitnice sto se tice stylinga (utezi volana, plasticno zadnje sjedalo...). bice slika i svega kad se sve slozi. :hello:
dino gp1:
--- Citat: nesho_SR - 14 Listopad, 2008, 22:12:55 ---project se nastavlja.. danas stavio gore spuh (Stage6 PRO), bez ikakvog stelanja motor ide prebolesno.. a trophy je kod haca na malu preradu onda cu stavit snimak ubrzanja.. i sad jos stavljam neke sitnice sto se tice stylinga (utezi volana, plasticno zadnje sjedalo...). bice slika i svega kad se sve slozi. :hello:
--- Kraj citata ---
Stavi koju sliku spuha, kako će to ići nakon prerade :drunken_smilie:
nesho_SR:
imam sve slike u digtalcu ali nemogu nac kabal od njega da ga spojim sa kompom.. kad to nadjem stavicu sve.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju