pozz
prije nekih god dana sam imao probleme sa konstantim vibracijama pri vecim brzinama na ditechu, i rjesio sam ih kad sam promjenio kvacilo i zvono....
Međutim sad ih OPET imam nakon prijeđenih ccca 1500km...za poluditi...opet sam posumnjao na kvacilo i zvono, promjenio sam ih, mjenjao sam getribu i zadnju felgu i nije problem u tome 100 %...
Vibracije se osjete kad se naglo da gas(pri rolicama od 6.0gr-kao nove su), a vibracija kad se naglo da gas sa rolicama od 7.0 gr nema....al mi je ubrzanje na tim 7.0 rolicama katastrofa za razliku od onih 6.0 pa ih ne zelim ostavit u skuteru...
a sa obadvije gramaze rolica imam vibracije na malo vise od 3/4 gasa pa na vise...
i stavio sam onaj prsten od blokade i pri brzini od 40km/h(to je isto oko 3/4 gasa pa se te vibracije opet pojavljuju)... vise gasa se ne usudim dati jer mi pod nogama nenormalno konstantno vibrira i imam osijecaj da ce mi se masina razletit po nogama ako dam vise gasa...
Znaci problem mi nije u prijenosu, niti u kvacilu niti u felgi, remen je nov, lezaji radilice su takodjer novi nemaju ni mm lufta,radilica je ravna 100%. generalka na motoru je uradjena prije cca 3000km...
Dakle zakljucak ovog svega je da se te vibracije pojavljuju na 3/4 gasa pa na vise neovisno o brzini koju je skuter postigao i vec pomalo ludim neznam sta mu je...
Ako netko ima nekakav savjet bio bih mu jako zahvalan...