Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Piaggio Fly 4t4v - povećanje snage bez kita
anabellas:
--- Citat: daRio - 20 Prosinac, 2012, 12:26:58 ---
--- Citat: anabellas - 20 Prosinac, 2012, 11:42:08 ---imo sam ti ja zip 50 4t, isti su skutovi , meni su na servisu skinuli na cdi-u blokadadu kad sam iso na 1000 km , iso sam kasnije vidjet to ovak izgleda http://img32.picoodle.com/img/img32/4/7/15/f_4bejkh0m_2ed2db5.jpg .. mislim da fly isto ko i zip nema katalizator.. nemoj mijenjati ni slucajno : federe: niti centralni nit kvacila,(ne zna skut krenut!) diznu isto jer ce trosit a nece puno bolje ic, spuh ostavi isto serijski (imo sam leovince scoot i dobio sam samo krajnju ali s obzirom da je start bio ocajan vratio sam serijalu, remen kevlan isto nemoj jer krajnja je losa, s laksim rolicama se isto nebus proslavio jer start bude opet ocajan , iako sam ja jednom stavio gramazu da je iso blizu 80 ali uzas kolko mi ga je bilo zao , vrtio se vise neg cvajo xD ako se ne varam na servisu ti zamijene vecu diznu i sve blokade, meni je 75 iso sve serijala, samo nije doso ko cvajo do 75 neg se vuko al je bilo uredu s obzirom na potrosnju da ga natankas jednom i zaboravis da ga moras tocit mjesec dana :) ukratno moja preporuka: nista mijenjat ako kit nejde
--- Kraj citata ---
Mogao si kratko i jasno reći.....to nije skuter za tuning,to je skuter za nekoga tko se oće dovesti od točke A do točke B sa što manje goriva.
--- Kraj citata ---
od viska glava ne boli ;D bolje da zna i detalje
steeef:
svaki skuter i je i nie za tuning..to je stvar odabira vlasnika i njegove procjene dal mu se isplati ulagat u skuter il ne..
ali zato svako iskustvo u tak nečemu je dobro došlo da pomogne vlasniku vozila u odluci :icon_thumright:
daRio:
--- Citat: anabellas - 20 Prosinac, 2012, 12:39:54 ---
--- Citat: daRio - 20 Prosinac, 2012, 12:26:58 ---
--- Citat: anabellas - 20 Prosinac, 2012, 11:42:08 ---imo sam ti ja zip 50 4t, isti su skutovi , meni su na servisu skinuli na cdi-u blokadadu kad sam iso na 1000 km , iso sam kasnije vidjet to ovak izgleda http://img32.picoodle.com/img/img32/4/7/15/f_4bejkh0m_2ed2db5.jpg .. mislim da fly isto ko i zip nema katalizator.. nemoj mijenjati ni slucajno : federe: niti centralni nit kvacila,(ne zna skut krenut!) diznu isto jer ce trosit a nece puno bolje ic, spuh ostavi isto serijski (imo sam leovince scoot i dobio sam samo krajnju ali s obzirom da je start bio ocajan vratio sam serijalu, remen kevlan isto nemoj jer krajnja je losa, s laksim rolicama se isto nebus proslavio jer start bude opet ocajan , iako sam ja jednom stavio gramazu da je iso blizu 80 ali uzas kolko mi ga je bilo zao , vrtio se vise neg cvajo xD ako se ne varam na servisu ti zamijene vecu diznu i sve blokade, meni je 75 iso sve serijala, samo nije doso ko cvajo do 75 neg se vuko al je bilo uredu s obzirom na potrosnju da ga natankas jednom i zaboravis da ga moras tocit mjesec dana :) ukratno moja preporuka: nista mijenjat ako kit nejde
--- Kraj citata ---
Mogao si kratko i jasno reći.....to nije skuter za tuning,to je skuter za nekoga tko se oće dovesti od točke A do točke B sa što manje goriva.
--- Kraj citata ---
od viska glava ne boli ;D bolje da zna i detalje
--- Kraj citata ---
Kaj je najbolje,taj skuter jako lijepo i linearno ubrzava,tih je,ništa ne troši,cca 2 lit i ide realnih 70 km što je uz povoljnu cijenu super kombinacija.
Tko hoće više treba mu cvajo i turpijaj do mile volje.
Grale:
Na to bi ja prvo stavil kit,4v glava + kit,to bi ok išlo,nebi trošilo i idealno za svakodnevnu vožnju :icon_biggrin:
daRio:
--- Citat: Grale - 20 Prosinac, 2012, 12:48:48 ---Na to bi ja prvo stavil kit,4v glava + kit,to bi ok išlo,nebi trošilo i idealno za svakodnevnu vožnju :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Dobra ideja ali sve je to vezebez kad je dizajn za curke. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju