Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Piaggio Fly 4t4v - povećanje snage bez kita
Grale:
kevlar remen je nepotreban...isto ko ni kvačilo,niti federi na kvačilu...
uzet eventualno malossi ili polini (ako postoji za njega) variomat,i možda bi bilo dobro gljivu stavit,ali tu dolazi puno veća dizna i štelanje karba i samim tim i veća potrošnja...
al sam uvjeren da bi se osjetilo barem par posto...a bez kita niš više nemreš izvuć
Toto1989:
Hvala na savjetu, tak sam otprilike i mislil, kolko sam čital teme na forumu, nema drastične razlike bez kita na 4t... Ko pita ne skita :icon_biggrin: Mislil sam samo na neke male modifikacije da izvučem max iz agregata i to je to, kolko ide ide... Mislim da budem probal stavit variomat malossi 2000 4t, ima za moj skut, maknem katalizator iz spuha, stavim diznu 78, makar neznam koju sad imam na serijali, gledal sam u manual nema tam, budem to pogledal... ako dobim 5-10 km/h krajnje super, malo da se igram s njim... jedino kaj budem si trebal nabaviti je variomat... :toothy12:
Infernus:
Ak patiš na sitnice, možeš uzet i Malossi red sponge. To je spužva (filter zraka) koja propušta više zraka, s njom u kombinaciji ide i malo veća dizna. Koja točno, nemam pojma. :toothy11:
EDIT - tek sad vidim datum zadnjeg posta :drunken_smilie:
anabellas:
imo sam ti ja zip 50 4t, isti su skutovi , meni su na servisu skinuli na cdi-u blokadadu kad sam iso na 1000 km , iso sam kasnije vidjet to ovak izgleda http://img32.picoodle.com/img/img32/4/7/15/f_4bejkh0m_2ed2db5.jpg .. mislim da fly isto ko i zip nema katalizator.. nemoj mijenjati ni slucajno : federe: niti centralni nit kvacila,(ne zna skut krenut!) diznu isto jer ce trosit a nece puno bolje ic, spuh ostavi isto serijski (imo sam leovince scoot i dobio sam samo krajnju ali s obzirom da je start bio ocajan vratio sam serijalu, remen kevlan isto nemoj jer krajnja je losa, s laksim rolicama se isto nebus proslavio jer start bude opet ocajan , iako sam ja jednom stavio gramazu da je iso blizu 80 ali uzas kolko mi ga je bilo zao , vrtio se vise neg cvajo xD ako se ne varam na servisu ti zamijene vecu diznu i sve blokade, meni je 75 iso sve serijala, samo nije doso ko cvajo do 75 neg se vuko al je bilo uredu s obzirom na potrosnju da ga natankas jednom i zaboravis da ga moras tocit mjesec dana :) ukratno moja preporuka: nista mijenjat ako kit nejde
daRio:
--- Citat: anabellas - 20 Prosinac, 2012, 11:42:08 ---imo sam ti ja zip 50 4t, isti su skutovi , meni su na servisu skinuli na cdi-u blokadadu kad sam iso na 1000 km , iso sam kasnije vidjet to ovak izgleda http://img32.picoodle.com/img/img32/4/7/15/f_4bejkh0m_2ed2db5.jpg .. mislim da fly isto ko i zip nema katalizator.. nemoj mijenjati ni slucajno : federe: niti centralni nit kvacila,(ne zna skut krenut!) diznu isto jer ce trosit a nece puno bolje ic, spuh ostavi isto serijski (imo sam leovince scoot i dobio sam samo krajnju ali s obzirom da je start bio ocajan vratio sam serijalu, remen kevlan isto nemoj jer krajnja je losa, s laksim rolicama se isto nebus proslavio jer start bude opet ocajan , iako sam ja jednom stavio gramazu da je iso blizu 80 ali uzas kolko mi ga je bilo zao , vrtio se vise neg cvajo xD ako se ne varam na servisu ti zamijene vecu diznu i sve blokade, meni je 75 iso sve serijala, samo nije doso ko cvajo do 75 neg se vuko al je bilo uredu s obzirom na potrosnju da ga natankas jednom i zaboravis da ga moras tocit mjesec dana :) ukratno moja preporuka: nista mijenjat ako kit nejde
--- Kraj citata ---
Mogao si kratko i jasno reći.....to nije skuter za tuning,to je skuter za nekoga tko se oće dovesti od točke A do točke B sa što manje goriva.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju