Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem s gasom!
hrca:
cdi ti nije 100% otišo jer onda nebi motor mogo ni upalit što se bobine tiće isto nevjerujem jer kak je rečeno one mogu i do 12000/13000 okretaja stoga pogledaj svijećicu pošto si rekao da je propucalo iz auspuha
stark1:
--- Citat: gigo_sf2 - 03 Lipanj, 2008, 17:30:30 ---e u cemu je kod mene problem,kad je skut na nogari ja dam gas,pustim ,kotac se i neokrene...da ga hocu okrenuti moram ga dati i nakon 2 sec krene ...tako je i kad je vruc i hladan
i da a tek kad hocu krenuti...moram ga 2-3 puta dodati i onda krene...jeli to normalno ili??
--- Kraj citata ---
:dontknow: :sad1: ???
Ghoul:
--- Citat: hrcaca - 03 Lipanj, 2008, 21:39:12 ---cdi ti nije 100% otišo jer onda nebi motor mogo ni upalit što se bobine tiće isto nevjerujem jer kak je rečeno one mogu i do 12000/13000 okretaja stoga pogledaj svijećicu pošto si rekao da je propucalo iz auspuha
--- Kraj citata ---
pa da...mislim, imam RR gore, tak da i da sma htio nisam mogo iznad 10 000 rpm...znaci ok...kupit cu novu svjecicu i za svaki slucaj novi paket karbonskih lamelica...
e btw. sam da pitam za svaki slucaj...imam elektronsku blokadu na skutu! jel moguce da se u njoj nest skurilo pa da ona tak zajebava!? ???
3alfa3:
--- Citat: Ghoul - 03 Lipanj, 2008, 22:09:01 ---...imam elektronsku blokadu na skutu! jel moguce da se u njoj nest skurilo pa da ona tak zajebava!? ???
--- Kraj citata ---
Ako je aktivirana, imas upravo trokiranje kao posljedicu.
igor.sb:
ali mislim da pita kad je iskljucena jel moze ona sta zaheb....
ali to je nemoguce, il je ukljucena il je iskljucena
uostalom odspoji blokadu pa ces znat da nije u njoj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju