Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem s gasom!
Ghoul:
da, pa to sam i mislil, da je mozda u njoj nest otislo pa da non stop blokira svijecicu...
ahh...u zadnje vrijeme sam problemi s tim skuterom...a nikad ih nije bilo u zadnje 4 i po godine... :angry7:
Ghoul:
paaaaaaa kvragu...ewo uzel sam si vremena ovaj vikend da pogledam ak je kaj otislo od navedenih dijelova i uglavnom: promjena svijecice nije imalo efekta, pogledal sam filter, fergazer i usisne lamele sve novo novcato! klip radi kompresiju i radilica najnormalnije radi bez ikakvih micanja il lupkanja...prijenos sam isto pogledal da slucajno nebi nekaj negde stekalo ap da zato cvika motor, ali sve super, cisto, podmazano...ko suza!
e sad, ocito je u struji problem!? ??? :icon_scratch:
kaj moze bit bobina il kaj? jer skut najnormalnije radi do nekih 4000 rpm i onda pocne pucanje iz spuha i niikud nikam...
3alfa3:
Prije promjene bobine provjeri kablove. Pogotovo onaj od svjecice i onaj koji ide iz namotaja. Na novijim Piaggio/Gillera/Apriliama je tamo konektor koji je prilicno osjetljiv na vlagu, a pogotovo na ispustanje rashadne tekucine koja kad ga zalije, napravi u njemu sranje pa ga je potrebno oprati i osusiti.
Ghoul:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Lipanj, 2008, 00:33:45 ---Prije promjene bobine provjeri kablove. Pogotovo onaj od svjecice i onaj koji ide iz namotaja. Na novijim Piaggio/Gillera/Apriliama je tamo konektor koji je prilicno osjetljiv na vlagu, a pogotovo na ispustanje rashadne tekucine koja kad ga zalije, napravi u njemu sranje pa ga je potrebno oprati i osusiti.
--- Kraj citata ---
ma ziher nije nis takvo, jer velim, radil je super i ocito mi je na toj nizbrdici uso u iberturu i vrisnula bobina (setup je bio multivar sa 5,6 gr i bijeli centralni)...mislim, skut ima 23 000 km i struja nikad nije bila mjenjana...
jel zna tko kolko dodje nova bobina za runnera '03? i jel mi mozete dat link za neki tutorial o zamjeni toga jer to nikad nisam radio, a i dijelovi kroz koje ide struja me bas ne vole! :D
Hvala
3alfa3:
Za promjenit bobinu trebas krizni serafciger za odserafit 2 serafa kojima je pricvrscena za ramu. Kabel svjecice odserafis sa bobine (ima navoj) i stavis na novu bobinu. To je to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju