Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem s gasom!

<< < (2/7) > >>

3alfa3:

--- Citat: neer - 03 Lipanj, 2008, 16:19:10 ---moze biti i do tih lamela ipak je rms na losem glasu

--- Kraj citata ---

moguce....
Ja sam stalno koristio malossi karbonitne i rubovi su im se odlomili vec nakon par stotina km, a rikle bi obicno izmedju 2500 i 5000 km (10500 okr skut vrti).
Sada imam isto Malossi, ali karbonske i jucer sam ih provjerio i izgledaju ko nove, a imaju 3000 km.
Dakle, ako se radi o lamelicama, preporucam "Malossi Carbonio" (ne karbonit!!!).

vpucko:
ma kupio polinijeve ja ih imam vec par tisuca i kao da sam ih juce stavio ;)

stark1:
e u cemu je kod mene problem,kad je skut na nogari  ja dam gas,pustim ,kotac se i neokrene...da ga hocu okrenuti moram ga dati i nakon 2 sec krene ...tako je i kad je vruc i hladan

i da a tek kad hocu krenuti...moram ga 2-3 puta dodati i onda krene...jeli to normalno ili??

Ghoul:
ma ovo za cdi i bobinu nije sigurno! jer skuter najnormalnije upali isprve! sve super, nis ne lupa! nije nikaj mehanicko otislo...
ali kad dam gas, ko da ga nes gusi...hmmm..ono velim ko da ga nes brutalno koci! tj, sve puca iz auspuha...preprevise benge ide...

osjecaj je bio, ak znate, kad imate gljivu i previse je zaprljana...i dodjete do maximuma i pustite gas i opet ga date! i pocne se gusiti i naglo usporavati pa onda tek na nekim nizim obrtajima opet potegne...e isto to se i meni dogodilo, samo sad se dogadja ocito svaki put kad dam dovoljno gasa da pocne povlacit kroz glavnu diznu... :(

btw. kakve su malossi fiberglass lamelice?

neer:

--- Citat: 3alfa3 - 03 Lipanj, 2008, 16:25:04 ---
--- Citat: neer - 03 Lipanj, 2008, 16:19:10 ---moze biti i do tih lamela ipak je rms na losem glasu

--- Kraj citata ---

moguce....
Ja sam stalno koristio malossi karbonitne i rubovi su im se odlomili vec nakon par stotina km, a rikle bi obicno izmedju 2500 i 5000 km (10500 okr skut vrti).
Sada imam isto Malossi, ali karbonske i jucer sam ih provjerio i izgledaju ko nove, a imaju 3000 km.
Dakle, ako se radi o lamelicama, preporucam "Malossi Carbonio" (ne karbonit!!!).

--- Kraj citata ---
imao sam i ja karbonit lamelice malossi i kratko su trajale nekih 3000km na rubovi su se polomili evo sad sam nabavio polini lamelu komad ploce 0,3mm i svjetska je karbon je  puno kvalitetniji i elasticniji koliko sam skuzio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju