I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Znaci HITNOO trebam karticu za mob, da je bilo koja mreza i usto najjeftinija u kategoriji ako je moguce (kartica da je najjeftinija a ne mreza po svojim cijenama)Pa di bi se moglo kupit,jel ima toga jos po kioscima ono ko tomato i bonbon nekad ?
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
pogledaj u imotskome na na kioscima Tiska i priko puta Tomata (fast food) onaj kiosk mislim da je pekanovic, tamo ti ima
Citat: zemo323 - 26 Rujan, 2012, 07:17:15pogledaj u imotskome na na kioscima Tiska i priko puta Tomata (fast food) onaj kiosk mislim da je pekanovic, tamo ti ima budem kak ti sve znas ?
Citat: stunt_master - 26 Rujan, 2012, 22:58:26Citat: zemo323 - 26 Rujan, 2012, 07:17:15pogledaj u imotskome na na kioscima Tiska i priko puta Tomata (fast food) onaj kiosk mislim da je pekanovic, tamo ti ima budem kak ti sve znas ? Hahaha..idem u skolu u imotski
sada sam 4. razz - gimnazija, nisam ja pisa al je moj vrlo dobar prijatelj to radio ..od nas dvojice je pocelo "zemo" a on kako crta grafite sve klupe je oznacio sa "zemo"Cak je jednu klupu 18 puta oznacio xD