Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: pitaNS - 03 Lipanj, 2008, 17:57:01skontao sve, hvala veliko! Race grid downloading..... ja ga skidam preko torrenta i brzina mi je od 190 - 220 kb/s,cak i malo vise,ali ne pada ispod 190
skontao sve, hvala veliko! Race grid downloading.....
Citat: speed - 03 Lipanj, 2008, 18:03:03Citat: pitaNS - 03 Lipanj, 2008, 17:57:01skontao sve, hvala veliko! Race grid downloading..... ja ga skidam preko torrenta i brzina mi je od 190 - 220 kb/s,cak i malo vise,ali ne pada ispod 190 Pa daj čovjeku onda taj torrent da se ne zajbeva...ak mu sa ovima nejde kak spada! Ja sve skidam prek rapida tak da mi ide max brzina koju mi veza podržava ! Ovo sa torrentima je previše zajebancije !
imam igru i jebeno je teška za igrat s volanom kad je force feedback uključen...... ps ako hoćete brzo skidat regajte se na neki privatni tracker (npr. torrent damage, zamunda....)
igram s volanom, igrica mi se uopče ne sviđa.. podešavao volan, i nemoš dobit da čim malo skreneš da auto skrene, nego stalno motaš ljevo desno i zabijaš se okolo.. grafika i to sve 5, ali po ponašanju auta i realizmu nije ni blizu wtcc race 07..
Citat: gumy - 03 Lipanj, 2008, 21:34:22igram s volanom, igrica mi se uopče ne sviđa.. podešavao volan, i nemoš dobit da čim malo skreneš da auto skrene, nego stalno motaš ljevo desno i zabijaš se okolo.. grafika i to sve 5, ali po ponašanju auta i realizmu nije ni blizu wtcc race 07.. Koji volan imaš?Ako imaš neki smatbox ili tipa toga ( čtaj kineski ) drukcije i nemožeš skretati
Citat: tomica89 - 03 Lipanj, 2008, 20:44:21imam igru i jebeno je teška za igrat s volanom kad je force feedback uključen...... ps ako hoćete brzo skidat regajte se na neki privatni tracker (npr. torrent damage, zamunda....)ja je skidam sa torrent demage i brzina je velika
stavija skidat, al nikako nece priko 10tak kb/s...popizdit cu, nece mi ovako nikako skinutijel itko igra LFS?
aaaaaaaaaaaaaaaa meni ne radi,mislim sve sam instalirao i kad je pokrenem izbaci mi poruku da nemam shadera 3.0,a grafa mi je ati 9550 256 mb,joj kako sam lud...
Citat: speed - 04 Lipanj, 2008, 19:58:59aaaaaaaaaaaaaaaa meni ne radi,mislim sve sam instalirao i kad je pokrenem izbaci mi poruku da nemam shadera 3.0,a grafa mi je ati 9550 256 mb,joj kako sam lud...dat ces ti to meni danas pa cemo kod mene probat instalirat i igrat kolko cujem ovaj iz razreda ima slabiji komp neg ja pa moze igrat
Citat: speedburn2 - 05 Lipanj, 2008, 09:32:44Citat: speed - 04 Lipanj, 2008, 19:58:59aaaaaaaaaaaaaaaa meni ne radi,mislim sve sam instalirao i kad je pokrenem izbaci mi poruku da nemam shadera 3.0,a grafa mi je ati 9550 256 mb,joj kako sam lud...dat ces ti to meni danas pa cemo kod mene probat instalirat i igrat kolko cujem ovaj iz razreda ima slabiji komp neg ja pa moze igratprodao sam igricu