Ostalo > Svijet računala i mobitela
Race Driver GRID
danc00:
--- Citat: speed - 03 Lipanj, 2008, 18:03:03 ---
--- Citat: pitaNS - 03 Lipanj, 2008, 17:57:01 ---skontao sve, hvala veliko! :icon_thumright: :icon_thumright:
Race grid downloading..... :laughing9:
--- Kraj citata ---
ja ga skidam preko torrenta i brzina mi je od 190 - 220 kb/s,cak i malo vise,ali ne pada ispod 190 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pa daj čovjeku onda taj torrent da se ne zajbeva...ak mu sa ovima nejde kak spada! Ja sve skidam prek rapida tak da mi ide max brzina koju mi veza podržava ! Ovo sa torrentima je previše zajebancije :) !
speed:
--- Citat: danc00 - 03 Lipanj, 2008, 18:05:59 ---
--- Citat: speed - 03 Lipanj, 2008, 18:03:03 ---
--- Citat: pitaNS - 03 Lipanj, 2008, 17:57:01 ---skontao sve, hvala veliko! :icon_thumright: :icon_thumright:
Race grid downloading..... :laughing9:
--- Kraj citata ---
ja ga skidam preko torrenta i brzina mi je od 190 - 220 kb/s,cak i malo vise,ali ne pada ispod 190 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pa daj čovjeku onda taj torrent da se ne zajbeva...ak mu sa ovima nejde kak spada! Ja sve skidam prek rapida tak da mi ide max brzina koju mi veza podržava ! Ovo sa torrentima je previše zajebancije :) !
--- Kraj citata ---
brze ga skinem preko torenta jer ne cekam one dvije minute da vrijem istece i one mackice trazim,a ni vezu ne prekidam tako da sam nakon 6.39 Gb brzi za nekih 2-3h,a i ovako mi skida full brzinom
pitaNS:
ma eno bacio sam oko, skida mi oko 22 kb/s....ima da skida danima.... :sad1:
tomica89:
imam igru i jebeno je teška za igrat s volanom kad je force feedback uključen...... ps ako hoćete brzo skidat regajte se na neki privatni tracker (npr. torrent damage, zamunda....)
speed:
--- Citat: tomica89 - 03 Lipanj, 2008, 20:44:21 ---imam igru i jebeno je teška za igrat s volanom kad je force feedback uključen...... ps ako hoćete brzo skidat regajte se na neki privatni tracker (npr. torrent damage, zamunda....)
--- Kraj citata ---
ja je skidam sa torrent demage i brzina je velika :laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju