Ostalo > Svijet računala i mobitela

Race Driver GRID

<< < (6/9) > >>

andy:

--- Citat: tomica89 - 03 Lipanj, 2008, 20:44:21 ---imam igru i jebeno je teška za igrat s volanom kad je force feedback uključen...... ps ako hoćete brzo skidat regajte se na neki privatni tracker (npr. torrent damage, zamunda....)

--- Kraj citata ---

bitsoup...the best... :icon_tongue:
:laughing7: :laughing7: :laughing7:

gumy:
igram s volanom, igrica mi se uopče ne sviđa.. podešavao volan, i nemoš dobit da čim malo skreneš da auto skrene, nego stalno motaš ljevo desno i zabijaš se okolo.. grafika i to sve 5, ali po ponašanju auta i realizmu nije ni blizu wtcc race 07..

baotian500:
ja koristim uglavnom torrent reactor,a za klijenta iam azureus vuze,i super mi je azureus,a sad cu probat prec na nesto drugo,mozda bude bolje skidalo

Luka 0101:

--- Citat: gumy - 03 Lipanj, 2008, 21:34:22 ---igram s volanom, igrica mi se uopče ne sviđa.. podešavao volan, i nemoš dobit da čim malo skreneš da auto skrene, nego stalno motaš ljevo desno i zabijaš se okolo.. grafika i to sve 5, ali po ponašanju auta i realizmu nije ni blizu wtcc race 07..

--- Kraj citata ---
Koji volan imaš?
Ako imaš neki smatbox ili tipa toga ( čtaj kineski ) drukcije i nemožeš skretati

tomica89:

--- Citat: Luka 0101 - 04 Lipanj, 2008, 07:36:45 ---
--- Citat: gumy - 03 Lipanj, 2008, 21:34:22 ---igram s volanom, igrica mi se uopče ne sviđa.. podešavao volan, i nemoš dobit da čim malo skreneš da auto skrene, nego stalno motaš ljevo desno i zabijaš se okolo.. grafika i to sve 5, ali po ponašanju auta i realizmu nije ni blizu wtcc race 07..

--- Kraj citata ---
Koji volan imaš?
Ako imaš neki smatbox ili tipa toga ( čtaj kineski ) drukcije i nemožeš skretati

--- Kraj citata ---

ja imam logitech pa isto imam problema sa skretanjem tak da....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju