Ostalo > Svijet računala i mobitela

Race Driver GRID

<< < (4/9) > >>

andy:
evo ti mog teksta šta sam i na black scooters stavio...

za one koji neznaju što je torrent...ovo je c/p sa download.blogera
Evo malog objasnjenja od mene u vezi TORRENT-a.
Dakle torrent je jedan od mnogih programa za skidanje muzike, filmova i ostalih stvari sa interneta.
Programa za rad sa torrentom ima mnogo ja cu navesti samo jedan, i to onaj najlaksi. Radi se o programu µTorrent. Inace je najlaksi za pocetak rada sa torrent fajlovima, jer dosta podsjeca na emule ili overnet.Prednost torrenta je u tome, sto je dosta brz i sto odjednom moze skidati jedan fajl od vise osoba. Ne kao na DC++ gdje moras izabarati jednu osobu i od nje samo skidaš taj fajl. Torrent ima prednost sto vise njih skida taj fajl, to je veca brzina za download. Jer ti ne mozes skidati fajl a da ono sto si vec skinuo preko torrenta od tog fajla ne saljes dalje sljedecim (upload). Znaci dobijas onoliko koliko dajes. I sto duze neko ima taj fajl kod sebe u torrentu, to bolje i brze se rasprostranjuje. Znaci ako nesto skidate, posle skidanja ostavite taj fajl jos nekih 7 dana tu gde jeste, da i drugi imaju nesto od toga.Jednostavno je dovoljno da instalirate program i kliknete na torrent link. kasnije taj fajl možete naći u mojim dokumentima/downloads. Program ima i Hrvatski jezik te ga možete jednostavno koristiti. Nakon što vam skine neki fajl treba ga u µTorrent-u označiti i klikniti desnom tipkom miša te naredbu "ukloni" te ćete ga tako maknuti sa popisa datoteka koje šaljete.to učinite tek nakon što fajl skinete 100%

download link za torrent program
http://www.filehippo.com/download_utorrent/
na desnoj strani vam je link za download na toj stranici  :icon_thumright:

danc00:
torrent, crack, warez

edit by mod

andy:
torrent, crack, warez

edit by mod

pitaNS:
skontao sve, hvala veliko!   :icon_thumright: :icon_thumright:

Race grid downloading.....  :laughing9:

speed:

--- Citat: pitaNS - 03 Lipanj, 2008, 17:57:01 ---skontao sve, hvala veliko!   :icon_thumright: :icon_thumright:

Race grid downloading.....  :laughing9:

--- Kraj citata ---
ja ga skidam preko torrenta i brzina mi je od 190 - 220 kb/s,cak i malo vise,ali ne pada ispod 190 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju