Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
ovo je jedina slika koju imam
papostavio sam ovaj easyparts link i skicu ispod linka pa gledaj!nisi valjda tolika minken kuraba da ne znaš gledat slike
Ma nisam,skontacu vec nekako Zanima me jos,jel tesko skinut onaj poklopac fara "stakleni",nakupilo mi se u faru prasine
Citat: Miki-speedy - 25 Rujan, 2012, 15:52:56Ma nisam,skontacu vec nekako Zanima me jos,jel tesko skinut onaj poklopac fara "stakleni",nakupilo mi se u faru prasinesa batom od 10 kg riješiš taj problem za 2 sekunde
misliš na ovo pod brojem 2? vrlo lako moguće da imam taj dio viška, morao bi pogledati!traženje tog djela 100 kunapronalazak i prodaja tog djela 130 kunakao i do sada cjene su sa PDV i bez poštarine
sutra posljepodne moram skinuti prednju plastiku pa ću ti to detaljno poslikati!jest da ne znam šta će ti više od te skice gore u mom postu ali nema veze!
bez skidanja prednje lijeve plastike ne vidiš skoro pa ništa.
Citat: robert - 25 Rujan, 2012, 19:58:23bez skidanja prednje lijeve plastike ne vidiš skoro pa ništa.Samo me zanima cime se zatvore ta vratanca,sta ih drzi,to na šemi ne mogu da skontam i kako pravica pokrene ovu polugicu