I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
jesi probao da spustiš killer dole za par cm, pa možda bude mogla stati posuda
masinu si stavija na nosac od 50 ccm? posuda od nrg mc3 bi ti tribala pasat
e sad trebam savjet onih kaj su to vec radili, kak da rjesim posudu za vodu jer mi ova originalna ne stane pa ako neko ima kakav pametni savjet bio bi zahvalan
Citat: mako - 28 Listopad, 2012, 21:36:02e sad trebam savjet onih kaj su to vec radili, kak da rjesim posudu za vodu jer mi ova originalna ne stane pa ako neko ima kakav pametni savjet bio bi zahvalan exspanziona posuda ti ne triba...tamo di ide expanziona samo stavis gumu na koju ide neki cep sa nekog kilera koji ako se temp popne propusti "visak"... ja na svome neman expanzionu i kad san se isa par puta vozit sa ugaseon pumpon vode samo stane pisat kroz cep upalis pumpu i sve normalno radi... a to se znaci desi kad pumpa ne radi uopce kad bas zakuva... tako da ne tribas puno razbijat glavu s tin... nije bas da ces stat u kolonama po 5 min na mistu il slicno... btw dobar projekt
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak