Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: SRAD - 09 Listopad, 2012, 15:55:48Pm X tech 59 je ujedno za standardne te Malossi 172 cilindre koji imaju 28 izlaz ispuha, a oni koji misle stavit na pm 172 cilindar imaju opciju kupit širu flanđu.Šta se tiče rada određenih auspuha po pitanju powerbanda i pm može raditi na 10 000, ali se treba poigrati sa cilindrom, predpaljenjem i onim omatanjem ko te danas udrija po glavi?
Pm X tech 59 je ujedno za standardne te Malossi 172 cilindre koji imaju 28 izlaz ispuha, a oni koji misle stavit na pm 172 cilindar imaju opciju kupit širu flanđu.Šta se tiče rada određenih auspuha po pitanju powerbanda i pm može raditi na 10 000, ali se treba poigrati sa cilindrom, predpaljenjem i onim omatanjem
Udrila i drži me teorija o balkanskom kemijanju kako za šta manje para složit optimalni skuter - odnosno to kako na BB frezu sve paše, oćeš li slagat za moment ili snagu, jebiga nema se za kisik
Citat: SRAD - 09 Listopad, 2012, 17:47:44Udrila i drži me teorija o balkanskom kemijanju kako za šta manje para složit optimalni skuter - odnosno to kako na BB frezu sve paše, oćeš li slagat za moment ili snagu, jebiga nema se za kisik hahhahahaa u potpunosti si u pravu.bar mi sta smo sve to prosli znamo tocno o cem se radi i kad nekom nakon svega dobronamjerno kazes nis ne diraj po masini ako oces brz motor nego radje skidaj kile se sebe i motora nego da izvodis znanstvenu fantastiku po cilindrima i slicno nece slusat nego teraju po svojem.a valjda to tak mora bit da svi vise vole ucit na svojim nego na tudjim pogreskama
Citat: SRAD - 09 Listopad, 2012, 17:47:44Udrila i drži me teorija o balkanskom kemijanju kako za šta manje para složit optimalni skuter - odnosno to kako na BB frezu sve paše, oćeš li slagat za moment ili snagu, jebiga nema se za kisik de ne seri, da se nema za kisik nebi se sjedilo u najelitnijem mjesnom fancy smancy cafe baru sa bozom i jasnom....pa po splitu kod mate na placinkare.....
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta
Ovom si temom probudio stare duhove foruma. Bas me zanima hoce li pjeskarenje kartera bolje mjesati smjesu nego poliranje. Ja sam ih do sada uvijek obrađivao ugrubo bez poliranja,ali bas cu ih probati i ispjeskariti.
Svaka cast, jako dobar projekt!
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
ajmo dalje tjuneru, neku update šta se radi itd
Zanimljivo.. ovo ce da leti Trebas nac neku malo deblju trebu da sjedi na volanu da mozes normalno krenut