Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Zip SP BB project :)

<< < (13/24) > >>

SRAD:

--- Citat: Josip - 09 Listopad, 2012, 16:38:46 ---
--- Citat: SRAD - 09 Listopad, 2012, 15:55:48 ---Pm X tech 59 je ujedno za standardne te Malossi 172 cilindre koji imaju 28 izlaz ispuha, a oni koji misle stavit na pm 172 cilindar imaju opciju kupit širu flanđu.
Šta se tiče rada određenih auspuha po pitanju powerbanda i pm može raditi na 10 000, ali se treba poigrati sa cilindrom, predpaljenjem i onim omatanjem ;)  ;D

--- Kraj citata ---

ko te danas udrija po glavi?  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Udrila i drži me teorija o balkanskom kemijanju kako za šta manje para složit optimalni skuter - odnosno to kako na BB frezu sve paše, oćeš li slagat za moment ili snagu, jebiga nema se za kisik :icon_biggrin:

2TDottore:

--- Citat: SRAD - 09 Listopad, 2012, 17:47:44 ---Udrila i drži me teorija o balkanskom kemijanju kako za šta manje para složit optimalni skuter - odnosno to kako na BB frezu sve paše, oćeš li slagat za moment ili snagu, jebiga nema se za kisik :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

hahhahahaa u potpunosti si u pravu.bar mi sta smo sve to prosli znamo tocno o cem se radi i kad nekom nakon svega dobronamjerno kazes nis ne diraj po masini ako oces brz motor nego radje skidaj kile se sebe i motora nego da izvodis znanstvenu fantastiku po cilindrima i slicno nece slusat nego teraju po svojem.a valjda to tak mora bit da svi vise vole ucit na svojim nego na tudjim pogreskama  ;D

SRAD:

--- Citat: 2TDottore - 09 Listopad, 2012, 17:54:49 ---
--- Citat: SRAD - 09 Listopad, 2012, 17:47:44 ---Udrila i drži me teorija o balkanskom kemijanju kako za šta manje para složit optimalni skuter - odnosno to kako na BB frezu sve paše, oćeš li slagat za moment ili snagu, jebiga nema se za kisik :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

hahhahahaa u potpunosti si u pravu.bar mi sta smo sve to prosli znamo tocno o cem se radi i kad nekom nakon svega dobronamjerno kazes nis ne diraj po masini ako oces brz motor nego radje skidaj kile se sebe i motora nego da izvodis znanstvenu fantastiku po cilindrima i slicno nece slusat nego teraju po svojem.a valjda to tak mora bit da svi vise vole ucit na svojim nego na tudjim pogreskama  ;D

--- Kraj citata ---

A e, za BB je bitno smisleno nešto kemijat i ne previše. Puno su bitnije kočnice, ovjes i fizička sprema vozača.

Josip:

--- Kraj citata ---

de ne seri, da se nema za kisik nebi se sjedilo u najelitnijem mjesnom fancy smancy cafe baru sa bozom i jasnom....

pa po splitu kod mate na placinkare.....

:srednjiprsti: :hehe:

SRAD:

--- Citat: Josip - 09 Listopad, 2012, 18:54:50 ---

--- Kraj citata ---

de ne seri, da se nema za kisik nebi se sjedilo u najelitnijem mjesnom fancy smancy cafe baru sa bozom i jasnom....

pa po splitu kod mate na placinkare.....

:srednjiprsti: :hehe:

--- Kraj citata ---

Uspamali smo temu, a je je raskoš je popit koje pivo u Seget cityu uz cestu, a luksuz od odlaska u Split po palačinke je Božina ideja. Ajmo sad dosta :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju