Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Zip SP BB project :)
mako:
evo da i ja predstavim svog ljubimca koji stoji vec 2-3 godine u garazi i konacno je doso na red za slaganje :) rijec je o zip-u sp-u iz 97.godine
ostali djelovi su na tavanu, pa ih nisam uslikao..
u pocetku je bio u planu neki HE ali zbog nedostatka financija sam se ipak odlucio na BB ali na kraju se ni to nije pokazalo nesto jeftino... ipak nisam odustao od projekta, s vremenom se skupilo par djelova pa ga konacno mogu pocet slagat...
ima toga jos ali nemogu bas sve pokazat u prvom postu :icon_tongue:
danas se radilo na blokovima, nisam ih stigo uslikat jos....
eto za pocetak dosta, dobro bi doslo par savjeta iskusnih, ako se ima kaj pametno za reci :toothy9:
Miki-speedy:
Koji setup je u planu?
zich:
Ajde sretno,
nadam se da ti nece auspuh sad faliti.
Jel to za iducu sezonu za stazu?
mako:
setup je sljedeci u planu, za pocetak :icon_biggrin:
termogrupa: PM 172
usis: v force by tassinari
karb: s6 pwk28
auspuh : Leo ZX- za pocetak
CDI : mhr digitronic
kaj se tice radilice, za pocetak bude standardna, a kasnije cemo vidjet, isto tak kaj se tice variomata i kuplunga ce bit standardno uz neke preinake koje imam u glavi, a kasnije cemo razmisljat o necem drugom, ovisi kak se ovo pokaze
zich: nece falit, bilo bi mi ga zal stavit na zipa i razbit u onak dobrom stanju, kasnije cu uzet nekog u losijem stanju ako bude trebao
za drugu sezonu bi trebao bit, a sad dal cu vozit po stazi to ovisi o hrabrosti :toothy12: ako nist drugo bit ce za rentu ili da stoji doma meni za dusu :icon_tongue:
zich:
A morat ces ga pocastiti nekim variomatom, a i nije neka investicija.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju