Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Zip SP BB project :)

<< < (12/24) > >>

GhostRider:
stub je flanđa ili ti ga prirubnica..

igor.sb:

--- Citat: Psych0 - 09 Listopad, 2012, 14:34:09 ---
--- Citat: 2TDottore - 09 Listopad, 2012, 14:26:40 ---dobro gugl translejt cak i ja znam koristit al to me jos vise zbunjuje hahahhhaa

--- Kraj citata ---

Nije potrebno upasati auspuh na stub .. A šta je stub , nemam pojma ... Pošto ste me zbunili dole sa ovim vašim jezikom  :-X

--- Kraj citata ---

zna i dottore sta pise, uopce nije bitno sta googole kaze, post je stavljen jer retardirano zvuci  :toothy11:

2TDottore:
a skuzil sam nekak na jedvite jade sta je pisac htio reci :P ma sve je to meni po malo retardirano.al ugl ustanovili smo da pm172+X tech 59 kolje i traje dve iljade  :laughing7:

SRAD:
Pm X tech 59 je ujedno za standardne te Malossi 172 cilindre koji imaju 28 izlaz ispuha, a oni koji misle stavit na pm 172 cilindar imaju opciju kupit širu flanđu.
Šta se tiče rada određenih auspuha po pitanju powerbanda i pm može raditi na 10 000, ali se treba poigrati sa cilindrom, predpaljenjem i onim omatanjem ;)  ;D

Josip:

--- Citat: SRAD - 09 Listopad, 2012, 15:55:48 ---Pm X tech 59 je ujedno za standardne te Malossi 172 cilindre koji imaju 28 izlaz ispuha, a oni koji misle stavit na pm 172 cilindar imaju opciju kupit širu flanđu.
Šta se tiče rada određenih auspuha po pitanju powerbanda i pm može raditi na 10 000, ali se treba poigrati sa cilindrom, predpaljenjem i onim omatanjem ;)  ;D

--- Kraj citata ---

ko te danas udrija po glavi?  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju