Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Zip SP BB project :)
2TDottore:
mako ja neznam kakvog ti to pma imas il neznas na subler al ja i fernando smo zajedno mjerili njegovog da damo kucelju napravit flandju i bio je 36.
jurica nisam znao da pm daje u orginalu ovu flandju sa slike uz X tech 59.al nema veze sad si me bar malo prosvjetlio ak nis drugo xD
mako:
Sa gradevinskim metrom pametnjakovicu
J.U.R.C.A:
--- Citat: 2TDottore - 09 Listopad, 2012, 09:52:50 ---mako ja neznam kakvog ti to pma imas il neznas na subler al ja i fernando smo zajedno mjerili njegovog da damo kucelju napravit flandju i bio je 36.
jurica nisam znao da pm daje u orginalu ovu flandju sa slike uz X tech 59.al nema veze sad si me bar malo prosvjetlio ak nis drugo xD
--- Kraj citata ---
ne daje nego prodaje kao posebni dodatak , a i lijepo ti pise ITS NOT NECESSERY TO MATCH EXHAUST PORT TO STUB..
nema problema , tu sam da vas prosvjetljujem...
2TDottore:
ma kuzim al nije mi samo jasno ako je taj X tech 59 predvidjen za pro street 1 il 2 kao sto ti tvrdis zasto onda daju uz njega obicnu flandju 28 a ne ovu koja bi trebala ic orginal na taj pravokutni ispuh :dontknow:
znas da ja sve pitam kai mi nije jasno ;D
Miki-speedy:
--- Citat: 2TDottore - 09 Listopad, 2012, 13:09:54 ---ma kuzim al nije mi samo jasno ako je taj X tech 59 predvidjen za pro street 1 il 2 kao sto ti tvrdis zasto onda daju uz njega obicnu flandju 28 a ne ovu koja bi trebala ic orginal na taj pravokutni ispuh :dontknow:
znas da ja sve pitam kai mi nije jasno ;D
--- Kraj citata ---
BECAUSE ITS NOT NECESSERY TO MATCH EXHAUST PORT TO STUB..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju