Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia Rally by Reponja - komentari

<< < (19/23) > >>

Drnda:
ne trebas mijenjati plovak...
imao sam ja na par setupa te probleme i poludio bih radi sitnice, sve dok nisam skuzio da je plovak u igri..

znaci ona igla koja ga drzi za kuciste... na sredini je maleni limic koji kontrolira nivo plovka... potrebno je samo njega postelati kada da otvara i zatvara dotok.. spojis crijevo na ulaz benge i puses i stelas...

cvele60:
Dell 19 ima tu mogucnost podesavanja visine plovka limicem dok na 17.5 vec nisam siguran jer je ceo od plastike ... :dontknow:
 ....bar se po slikama ne vidi ...

Rox-Rab:
ja za sad na ni jednom 17.5 sta sam imao nisam nasao taj limic za podesavanje...

Drnda:
ja cijelo vrijeme vrtim 19 karb u glavi... svaki na kojem sam to radio je bio 19 ili 21... tako da sam vjerojatno ja u krivu...
a ako nista ako se moze zagrijati lagano i saviti

arz:
Ajmo malo nazad u ON...

@reponja
Jebiga, sam si sebi ureko motor, evo samo da ti citiram tvoj post;
"@arz
znam na šta misliš, imam osjećaj da bi auto mogao odšlepat!
I ja sam pustio karb kakav je došao, nemam apsolitno nikakvu potrebu mijenjati išta. Demon
nikada nije išao bolje nego sad. To je inače dobar pokazatelj da će nešto riknuti...  :sad1:"

Dalje, neznam kak ste zakljucili da ima kineski karb, reponja ima novog Della 17.5 sa tvornickom diznom koja je po svemu sudeci 90 pa bi ja iskljucio mogucnost da je zacvikao zbog premale dizne.
Nesto je tu drugo u pitanju...

iPh4s

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju