Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia Rally by Reponja - komentari
Iwo SR Tuono:
A ja kad prodajem original dell za 250kn svi kazu nevalja to kad bgm ima za 350, eto sad sta se dogada jebiga
sto se stelanja karba tice ja ti ga mogu nastelati bez problema ikakvih samo promijeni mehanicara jer ocito lik nema tri ciste ako je samo nasarafo karb gore direkt iz kutije, a tvoj opis problema cistom logikom upucuje na to da dok ima dovoljan nivo benzina u casici karba on ga trosi i kad padne ne stigne ga napunit a onda i masini se smjesa osiromasuje. Uglavnom steta a i taj karb rijesi i uzmi neku 19ku, za 350kn imas polovnih a ferceraju ko zmaj, ionako je to AC pa nece skodit :)
uglavnom steta i posalji mi broj u inbox mafiju da malo demdo vidjet tu pilu :toothy3: :laughing6:
Reponja:
@arz
U pravu si skoro u svemu. Nije dell nego BGM. I u startu je mogao čak i duže držati taj pun gas, ali nisam se ja
usudio testirati koliko dugo to može tako ići, čisto da se sve razradi i sjedne na mjesto.
Ne znam koja je dizna original na BGM-ovoj 17.5, dobro bi došla info ako netko zna...
@Iwo SR
Da sam na vrijeme vidio 17.5 dell za 250kn, uzeo bi ga, ali nisam. Sad sam već ulupao pare u ovaj, pa da ga se barem dovede u
neko vozno stanje, ako je ikako moguće. Ovo o plovku nisam skužio ni 5%, Špansko selo... Šaljem PM
gumy:
ugradili smo 2-3 ta bgm pakovanja karburatora i nije bilo nikakvih problema s njima.
začudili bi se šta se sve pakuje i prodaje danas.
npr OKO karburator, identičan keihinu pwk, sve paše s keihina od dizni, igli, klipića, sve.
otvori se donji poklopac, simbol od keihina (koji košta skoro 4x više)
Grale:
Uzmi novi klip, cilindar daj samo malo honat i tjt...
Po slikama kolko se vidi cilindar je dobar, ko zna možda je i klip, ne vidi se baš s one slike :dontknow:
Reponja:
Zato jer je slikano mobitelom. Puk'o je na vrhu, dobar komad je odlomljen, veličine nokta prsta (srednjeg, jel ;D )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju