Je, karb je bgm, sa Webshopa uzet. Prije njega sam imao 12ku, koja nakon prvog puta više nikada nije bila dirana.
Nikakvo dodatno uštelavanje, nikakava razmišljanja o toplijim i hladnijim danima, sjedi i vozi. Taj stari karb mi je davao
i puno bolji start. Auspuh je bio neka ruzinava serijala, a startao je na zadnjem bez cimanja, samo na gas, čisti šus.
I palio na prvi, max drugi šut, dok sada ujutro kurblam po 5-9 puta.
Dakle, tko bi mi mogao malo pobliže objasniti to kontroliranje? Ajmo kompletno laički. Nisam kompletni noob, ali nekome
nakon mene će ova tema isto pomoći ako se dovoljno jasno objasni.. Ajmo to sada napraviti kako treba (ko fol, briga me
za one kasnije.. Spašavajte mene!!!)
Dakle, po onome što sada znam; boju svjećice, koja mi je pokazatelj smjese, pregledavam u tri faze;
-Rad u leru
-Lagana vožnjica (nakon zagrijavanja u leru)
-Uobičajena vožnja (napucavanje gasa dok ima gume)
Nakon svakog đira si zabilježim (na papir, jer sam geek) dojmove, malo više odvrnem par šarafa na karbu, pustim da se skuter
ohladi i onda opet 3 faze sa bilježenjem. Na kraju se odlučim za meni najbolji način, potrošim dva tanka, skužim da mi tako
previše troši, odaberem drugi najbolji način i uživam do prve sljedeće saobraćajke.
Dakle, sada kad smo to rasčistili - koje šarafe/vide/štagod okrećem na koju stranu i sa kojim ciljem?
Ovo je taj, krivac za današnje psovke;
Ako postoji dobra duša koja bi mi u paintu napravila neke osnovne oznake na slici, ja bi bio jako sretan, prvi put danas.
Da, užasan dan. I na poslu. I rikne skuter. I bio kod zubara. I sada neću moć spavat zbog skutera (4km od kuće)... Pomagajte