Dakle, na povratku sa posla mi se ugasio skuter, simptom prije gašenja je bio kao kada ostanem bez goriva.
To se dogodilo kada sam nakon 3-4 km uzbrdice morao stati na semaforu. Ja zakočim, on zaguši. Gad dvotaktni!
Do par sekundi prije toga je išao sasvim uobičajeno. Od kada sam stavio 17.5 karb, to se desilo dva puta. Oba
puta sam morao pustiti da se ohladi i tek bi onda upalio. Dakle, ovo je treći put u 700tinjak kilometara, što baš
i ne smatram normalnim, s obziorm da prije nisam imao taj problem...
Da naglasim, prvi put se ugasio kad sam ga na punom gasu držao cca minutu. Drugi put se zagušio kad sam do
grada (nizbrdo) išao polako, sa minimalnim davanjem gasa (padao je pljusak i svi su vozili degenerično). Ovaj
put sam ga vozio uobičajeno, mješovitom vožnjom, pa mi sada nije jasno zašto?
I još nešto, kad ga zakurblam (nikako da nađem prekidač u garaži) sa dodanim gasom, iz auspuha se čuje čudan
zvuk, najlakše ga je usporediti sa kihanjem mačke. Samo mrvu glasnije od mačke. Jeste zamislili? Dobro!
Promijenio sam svječicu, nije do nje. Ima li netko ideju do čega bi moglo biti? Nekako najviše sumnjam u karb i krivu
naštelanost, ali možda je i do nečeg drugog... Akumulator je isto ok, trubom sam prepao babu 40ak metara dalje.
Slobodno nabacite koju ideju, očajan sam više!