Tehnički kutak > Tuning skutera
Žuta gnjida....
SlowRider:
--- Citat: marin - 02 Lipanj, 2008, 22:10:21 ---danas sam ga palio kako mi je alfa preporučio i nije bilo problema...ove sitnice ćemo joą doradit za vikend ak će bit ljepo vrijeme i ak ćeą imat cajta...inače danas sam poslje posla iąao nabacit neki đir i 2 puta sam se počupao sa tipom na Aprilliji Atlantic 250 tak da me tip na semaforu pitao,a kaj ti to imaą,nije mogao vjerovat kak skut ide...iskreno ni ja joą ne vjerujem...naravno lik me prestigao nakon parsto metara jer ono čudo ide ziher 130 - 140,a ovo moje ľuto čudo je navuklo 110 mjereći usporednom voľnjom uz frendov/kolegin Kawasaki Z750S.....inače skut je preąao cca 200 km pa sam si 2-3 puta danas dao kratkog oduąka da se malo zguątam,ali fakat kratkog jer ga joą uvijek ne vozim prek 60 - 70.
--- Kraj citata ---
Frende, tvoje zuto cudo je stvarno iznenadjujuce ;D :dontknow:
robert:
čekajte dok dođe moje crno čudo sa dalekog istoka! :toothy9:
marin:
je,i mene iznenađuje moja ľuta gnjida.....moram priznat da sam za sad viąe nego zadovoljan...sam nek prođe proces razrade bez problema i sve bu 5...ak će biti ljepo vrijeme za vikend mogli bi neku voľnju nabacit...
Ghoul:
al kak ce ti malossi base izdrzat sve to?? to mene brine...ipak je to gus sa 2 karike...kak god bilo, sam pazi na pregrijavanje jer cak i due+, koji ima jednu kariku, zna dost cesto doc blizu crvenog po ovim vrucinama...
Crazy Kuree:
sad imamo siti setup osim što u mene karb 21+ e5 i nemam zvono malossi, istina za rolice trebaju oko 5.5-5.8g,u mene sad 4.7 i prevrtava ko lud a kit je prešo 1500km i sad stavljen na moj skuter. a prije na TP varimatu 3.5g trebale al tad nisam imo deltu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju