Tehnički kutak > Tuning skutera
Žuta gnjida....
marin:
nismo niš mjerili,nego da pitam kako ga je najbolje pali na kurblu ili na gumb,mene malo zeza kod paljenja,trebam malo kombinirat dok ne upali,prvo probam na gum pa neće,onda na kurblu i ak na nju ne upali iz 3 - 4 puta onda ga opet proban na gumb i kresne iz 2 puta.
E da pitam još dali je neophodno sad kad su topli dani kurit ga na čok ili da ga palim bez čoka?
3alfa3:
Hladan skut palis sa cokom i bez gasa. Ako je akumulator u redu, pali ga na anlaser. Kad upali, skuzit ces da okretaji jako pocnu padat (skut se hoce ugasit) ako je previse benge pa onda ugasi chok.
Mozda ga po ovim vrucinam mozes i bez choka palit (ali svakako bez gasa), ali to ovisi od skuta do skuta (kako je karb postelan).
Inace, mozda ti se malo casica karba isprazni pa dok se ne nepuni bengom ne mozes upalit. Najbrze je onda bez gasa jer se tako napravi najveci podtlak i benga najbrze napuni karb.
marin:
ok tnx....
SlowRider:
Nije ti ni frgic najbolje postelan, mislim da ti akumulator nema snage okretati anlaser (ubrzo ce izgubiti snagu).
Nismo imali vremena pogledati u detalje, moram priznati da jaceg base setupa jos nisam vidio, brutala :icon_scratch:
marin:
danas sam ga palio kako mi je alfa preporučio i nije bilo problema...ove sitnice ćemo joą doradit za vikend ak će bit ljepo vrijeme i ak ćeą imat cajta...inače danas sam poslje posla iąao nabacit neki đir i 2 puta sam se počupao sa tipom na Aprilliji Atlantic 250 tak da me tip na semaforu pitao,a kaj ti to imaą,nije mogao vjerovat kak skut ide...iskreno ni ja joą ne vjerujem...naravno lik me prestigao nakon parsto metara jer ono čudo ide ziher 130 - 140,a ovo moje ľuto čudo je navuklo 110 mjereći usporednom voľnjom uz frendov/kolegin Kawasaki Z750S.....inače skut je preąao cca 200 km pa sam si 2-3 puta danas dao kratkog oduąka da se malo zguątam,ali fakat kratkog jer ga joą uvijek ne vozim prek 60 - 70.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju