Tehnički kutak > Tuning skutera

Žuta gnjida....

(1/7) > >>

marin:
Evo moja Aeroxica je napokon složena,gore je TP radilica,TP Nardo spuh,Dellorto 19,gljiva E 13,Delta,Malossi sport 70 kit,Malossi kelvar belt,Malossi mulitvar,MHR zvono i još neke sitnice....e sad priča ideeo ovako;

Dakle danas sam ga preuzeo sa servisa i stavljene su 3.9 rolice,žuti centralni i crni federi na delti i to je nažalost rezultiralo da je motor kretao tek na 10k rpm-a i nije se mogao normalno voziti,naravno bilo je već kasno da se vraćam u servis jer su zatvorili,a i nisam htio bit bez drle do ponedeljka pa sam nazvao Slowridera u pomoć i nakon toga preporod,majstor mi je promijenio centralni,stavljen je bijeli,malo je testirao sa raznim rolicama ( stavljene su 5.5 ) i federima na delti ( crveni federi ) i krajnji rezultat je da se zasereš,motor već kreće na 6k rpm-a i čupa ko lud da se zasereš ali doslovno da se zasereš,diže prednji kraj u zrak kad ga malo jače stisneš.

Inače ovaj post tj tema su otvoreni da se po tisućiti put zahvalim Slow-u kaj mi je izašao u susret i odvoio svoje vrijeme za što stvarno nemam riječi jer sam čovjeka vidio samo jednom u životu i to na pet minuta kad sam uzeo ventilator od njega...tako da TNX Man dužnik sam ti :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:.

A ako ko sumnja kako ide drla,Slow mu može potvrditi.... :glasses9:

neer:
po prici je to prava bestija ..samo toliko bolesnih djelova a sastavljali su ti u servisu po mome misljenju di je tu gust nema ga samo sjedi i vozi?ali ipak bjesna je to pila sad s tim setupom  :toothy9:

marin:
gušt je u tome kaj imam jebeno radno vrijeme,nemam kuću ni garažu,svi moji frendovi žive u stanovima tak da nisam imao to di slagat,a vikendom uvijek imam 100 drugih stvari za radit pa  sam je otpeljao  na servis i danas došao po nju,a na kraju krajeva baš i nisam neki ekspert za to,da treba šerafit po aftu ok,ali ovo no tnx,znam da zvuči čudno ali tak je...al da ide ide i zvuk je bolestan.

igor.sb:
neki video?

bravo za slowa, koji je znao da on to moze bolje nego (kom si ono vozio skuter na slaganje)

:icon_thumright:

ne znam samo po kojoj logici su ti stavili crne federe?? lol da postoje tvrđe od crnih dam se kladiti da bi te stavili

marin:
nije bitno kam sam išao jer,sam između ostalog jako zadovoljn njihovim pristupom i slično tako da nebi imanovao servis...po meni su 80% posla dobro odradili,a za završni finiš možda se nismo dobro skužili,jedino mi nije jasno zakaj sam platio komplet federa koje nisu koristili,ali opet su dobro došli.

kaj se tiče Slowa,dečko je fakat na mjestu,fakat se potrudio,meni se malo žurilo ali majstor me nije htio pustit dok nije bio zadovoljan rezom....svaka mu čast!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju