Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Projekt - "nakitavanje" kineza
mmario73:
kod devetke se taj airsal prodaje tako da se stavljanjem serijske glave koja donosi 7:1 u stock varijanti podigne na razinu od 12 ili 13 u ovoj 47mm varijanti, inače airsal ima tih fora, pa bude C parametar visina ivice klipa od ivice cilindra u GMK i po 2mm.. tak da to nije pravilo
ovamo je sasvim jasno zašto i kako propadaju radilice kada se spare sa serisjkim glavama, sad ne mora biti i pravilo jer neki proizvođači odrade udubljenja u čelu klipa a neki pak ne.. meni je viš interesantno koliko velika glava ima već ventile od serijske i koliko su kanali oko ventila na njoj drugačiji.. u svakom slučaju mogla je i druga bregasta da se spregne pa bi bilo opet nekih novih rezultata, ima da se kupi u BGM izvedbi neka touring i racing a obe donose druge timinge od serijske...
u sakom slučaju svaka čast Deki-ју i ekipi.. nije Tomos, al zamalo :)
Dejan_22:
to za bregastu sam i ja razmišljao, ali jednostavno nisam baš imao vremena istraživat o tome gdje se i za koliko novaca može nabaviti, tj kako doći do nje
a sumljam da je skupa
inače, ovaj klip ima utore na čelu, što je jako dobro po meni - daje dosta prostora za još jači tuning predpostavljam da je predviđen za "sportsku" bregastu koja ima drugačiji tajming
nisam mjerio ali čini mi se da ovaj klip u kitu ima i drugačija udubljena od serijskog klipa upravo radi radi ostavljanja mogućnosti ubacivanja druge bregaste
Lajtung:
Jako mi se sviđa projekt. Osobno i ja imam mišljenje da se kinezi uz malo truda i minimum ulaganju daju dosta pristojno sredit. Baotian je favorit, za ovaj tvoj ima nekoliko proizvođača, ovaj mi je najinteresantniji:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju