Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Projekt - "nakitavanje" kineza
Dejan_22:
Fulao sam malo podforum, sad sam tek skužio.
Pa eto ovdje lupajte komentare :icon_thumright:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,75657.0.html
grummer.hr:
hm da... to na disk kočnici sam primjetio zadnjih parsto kilometara, ali zaboravih napomenuti jbg :binkybaby:
inače, nisam doživio 73 kmh na njemu nikada... ali valjda je poludio zbog sportskog variomata što ga stavih :icon_biggrin:
BilyPiton:
baotian se da dobro sredit da malo trosi a ide znam iz prve ruke, svi govore baotian sranje ovo ono al stvarno se zna naci na dobar primjerak kojem nece pucat plastike i masina se razletavat :icon_thumright:
kolko si dao za kit ?
Dejan_22:
grumer.hr je vlasnik pa neka on odgovori na to pitanje, iskreno niti neznam točno cifru, ali znam da se radi o možda par sto kuna, govorim samo za kit.
Da, može se, samo uvijek se tu vidi razlika u kvaliteti, recimo šarafe sam danas morao rezati da bih otvorio čašicu plovka i došao do dizne, airbox je pukao kao što puca na svima, kurbla užasno škripi i eto samo par godina koliko je star skuter već je sva pohrđala.
Danas sam pronašao i brtvu u njemu koja je ubiti zatvorena. Stakalce tj plastikica od sata je sva izblijedila. Znam za jedan slučaj, doduše taj Baoatina je star već možda i desetak godina, jedan od onih prvih koji je došao na naše tržište i na njemu je izblijedilo to stakalce od sata da sat uopće više ne vidiš a skuter je garažiran. A isto tako znam za jednog otprilike su istog godišta pa mu stakalce i nije toliko izblijedilo. Koliko god on malo trošio i išao dobro, uvijek je to kinez.
Imaju kinezi stvari koje su možda i kvalitetnije i od japanaca i njemaca, ljudi to neznaju, samo kinezi takve stvari ne žele izvoziti nego drže za sebe a "smeće" prodaju nama.
Popravljao sam ih razne, jbg, prijatelji su to kupovali, neki su išli 100 ili 2000km pa se razletili, a neki sada imaju 20000km i još idu nakon brojnih padova. Održavam jednog koji ima 7000km i od prvog dana ga ja održavam, imao je lakši pad, popucale sve plastike, mažen je i pažen i ide još uvijek dobro. Nije kao prvog dana ali izgleda veoma uredno i veoma lijepo ide i malo troši. Govorim za 4t. Prijatelj ima 2t kineza s 3000km i nekad jednostavno ne želi upalit i nemožeš ga upalit. Zna se blesirat na leru, seger na kurbli je jako oslabio i utor na vratilu je jako plitak i to zna često otpasti pa onda riba po ventilatoru na variomatu, ukratko bude ne upotrebljiv za vožnju. A još ni blokade nisu skinute.
Stvarno je lutrija pogoditi dobroga.
grummer.hr:
dakle... kit + glava cilindra + opruge kvačila velike i male + gljiva + remen + sport vario + rolice, sve skupa sa poštarinom 1150 kn, tu ne uračunavam rezervnu radilicu, nove ležajeve, novi sport ventilator, ulje koje se mora mijenjati, te kvačilo sa remenicama (kvačilo sa remenicama je plaćeno 60 kn)... i naravno, s tim što nisam platio kunu carine, sve je poslano u zasebnim paketima sa označenom manjom vrijednosti :icon_biggrin:
a što se tiče karba... mislim da je ovo dobra reklama za omv haha, ne točite ono smeće na ini :headbang:
edit - vidim da si ostavio gore stari link, pa da update-am http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,75657.0.html
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju