za pocetak...mikunijeva igla uopce nemoze nitu uc do kraja u TK atomizer...
dalje ako je igla TUPLJA...nebi li onda trebala dost veca dizna? ..a ne 4 broja + redsponge
zasto ti se cini da motor "neprima" od pola gasa, zato sto su kugle teske i zadnjih par mm gasa klipic ne blokira smjesu kroz venturi...taj karburator je s razlogom stavljen na lunu jer bas time sto je velik i bogata smjesa, bolje hladi masinu...
sto se tice mesing igle, na china mikuniju je od neke legure ala aluminij tvrdoce...turpija sam je pa znam...
ja sam imao tk karb 11250km na skuteru, od cca 6000km je bio malossi sport ac gore s giannelli next auspuhom i neko vrjeme giannelli shotom...dizna 78 bez lulice u airboxu plelo je cca 90 po satu i vjerojatno nikad se nebi ugrija il cviknuo dok ja nisam poceo turpijat po cilindru...
mana toga karburatora je materijal..premeka je legura te dva tri puta odvrnes oni sarafic za ispustit gorivo i vec pocme kapit dole...plovak je od tako tanke plastike da mi ga je probusio benzin...cok uglavnom nikad nije ni radio te nit bi palio bez gasa nit bi radio hladan u leru..odusak na karburatoru je tako velik da nakon dva dana gorivo ishlapi iz casice i skuter nece da užeže bez sexa...pipak za vakuum je zacapljen da jedva vrh od igle proviri kroz njega u venturi, pa sam svakom skuteru sto mi je dosa na servis prosirio tu rupu na 2-3mm...
karb je sranje iz tih razloga, a ne sto se neda nastelati..lakse ga je nastelat i pouzdaniji je neg kineski VM16...
sve muke gore navedene su mi prosle kad sam uvalio phva 17.5...