Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dovoljan ti je 12 karb
ae jos malo ovi sto imaju nove nrg...da jos napisu...pogotovo koji su uzeli ga novog....voznja s blokadama...jeli bilo kvarova...vecih/manjih...itd..itd...svi komentari su dobrodosli
. S blokadom ide 50 ili 55, al tolko ide i uzbrdo i nizbrdo i po ravnom. Ako te nešto posebno zanima samo pitaj, al nećeš imat nikakvih problema s njim
...evo ja sam novi na ovom forumu a reg sam se iskljucivo zbog ove teme.....da kad smo vec kod nrg-a 2005....ja sam kupio polovnog prije cca mjesec dana......za prijeđenih 10500km.....full ocuvan(crno-zeleni.....)..itd...itd...motor ide bez greske...nikaku primjedbu neam...ono sve 5.....i da prije dva dana sam stavio Leo vince xz polpvni(vozen cca mjesec dana)......i sad dok je ladan motor vuce ko' pas a kad se zgrije malo....vec slabije i na 50km/h kad odcepim gas par sec bude mrtav uopce gas ne primi ali kad krane ide ko' raketa.....i sa zx dobio sam nesto vecu max speed....ali nista drugo osim ispuha nije dirano.....e sad molim pomoc ....sta bi trebo mijenjat:-rolnice(koliko grama)....koji broj vecu diznu...ili....?za rolnice sam siguran da trebaju druge ali za dalje neam pojma...tak da help....ak neko zna nek pomaze da to rijesim...... Hvalla,_r0bi_