Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

za moj skuter

<< < (2/5) > >>

Reponja:
50 postova je stavljeno kao limit za tržnicu baš zato da se novo-registrirani članovi ne služe forumom samo kao tržnicom. Za to postoje Njuškala, Bureze, Butige i ostali oglasnici. Ova tržnica bi prvenstveno trebala služiti kao pomoć članovima koji si preslaguju i popravljaju mašine i styling, te kao takva bi trebala biti sigurna. Naravno, danas više ništa nije sigurno, ali ovdje i dalje teže ka tome. Baš zato se brišu "spam" postovi, krcanje broja postova samo da se sudjeluje u tržnici se napravi u sat vremena, a izbriše u par minuta. Ali za skupiti 50 postova malo kvalitetnijeg teksta, ili, nedo Bog korisnog, treba malo duže, tako da điberi koji bi nekog farbali za 100-200 kn najčešće odustanu u startu.. Umjesto da si trošio vrijeme na ovaj topic, mogao si malo bolje proučiti pravila i probati zaključiti zašto vidiš samo svoje smajliće...

E da, i ovih 50 postova je najdonja granica. Osobno, ja bi malo dignuo skalu, ali to je na vladajućima da odluče..

Edit: steeef je bio brži

dhorvat:

--- Citat: steeef - 13 Rujan, 2012, 19:00:55 ---kao prvo,ako si novi pročitaš fino pravila pa se shodno njima i ponašaš na forumu.
kao drugo,tam bi pročital da smajlići samo u odgovoru su spam,isto ko i pisanje gluposti koje nemaju veze s temom,isto tak ako na pitanje; 'čemu služe karbonske lamelice'? ti odgovoriš 'samo ti njih stavi ;)' toe također spam!
ako nešt neznaš negdi onda to ne pišeš,pogotovo u tehnici i pogotovo ne ostavljat smajliće ko odgovor.
ako su pravila za sve ista onda su i za tebe.isto kak i u školi i doma se zna reda,tak se mora znat nekog reda i tu.
jel ti vidiš kolko je člaova na forumu?ko bi vama sad svakom posebno išel pisat pravila i objašnjavat kak se ponašat zato jer ste vi ljeni pročitat pravila?

--- Kraj citata ---

Znači forum je zabranjen za lijenčine? Prema tome bi 80 % ljudi ovdje bilo radije na nekom drugom forumu  :toothy3:

Da sam imao takvu dobrodošlicu na MS forumu 18. svibnja 2008. kad sam došao na forum daleko od toga da bi razmislio dal ću i dalje biti član. Nismo ni mi bili "anđeli" po pitanju poštivanja pravila (mi: ja i 2TDottore), ali smo bili na jako lijep način upozoreni, ček i nekoliko puta. Ali ne rečenicama tipa: "Imaš 20 minuta da prepraviš nešto ili bann" nego nešto tipa ovog: "Prema pravilima foruma nije lijepo raditi to što radiš pa molim da obratiš pažnju na buduće ponašanje. Hvala!"  :icon_thumright:

Drnda:
tada je bilo 400 clanova ukupno, danas ih je vise dnevno

marko_AeRoX:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Rujan, 2012, 19:38:16 ---tada je bilo 400 clanova ukupno, danas ih je vise dnevno

--- Kraj citata ---

Većina je u tome istina, ali ima nešto i u tome da su tu novi modovi... Vjerovao ili ne.

Aj pogledajte Zvonkeca... Ja kad ga vidim ja mu moram platiti pivu. Taj je uvijek koristan, nikome se ne zamjeri, nikad se ne bahati ni nista slično. Čovjek zaslužuje svaku pohvalu.

Ja nisam nikad imao problema s modovima ili pravilima, ali oni bi trebali služiti kao primjer, pa se u skladu s tim u potpunosti slažem s Horvatom. Koliko god puta je potrebno, treba se ponašati lijepo, pa čak ako netko 10 puta napravi istu grešku uz ban mu stavit lijepu opasku, a ne se deračit i bahatiti...  :icon_thumright:

robert:
ja mislim da ću preskočiti komentiranjeove teme jer bi mogao reći nešto što nije za javnost :laughing1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju